Moder Maria, 21 mars

Moder Maria

Lördag 21 mars 2015

Kanal: Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag gläds med er alla idag. Idag är det en stor dag på Jorden. Ljuset har svept över hela Jorden och alla har fått en dusch av denna starka energi. Det betyder att fler och fler börjar vakna upp och se sig yrvaket omkring. Världen verkar vara annorlunda på något vis även om de inte riktigt förstår vad som är annorlunda. Egentligen är det ju mest inom dem själva som det börjar kännas annorlunda. De upptäcker mer av sitt forna jag. Jaget som har sovit sin skönhetssömn men nu börjar se på världen med nya ögon.

 

Det här blir en spännande månad och månaderna härefter likaså. Vad som helst kan nu hända när så många fler ögon har börjat klarna. Det kollektiva växer sig starkare och starkare med en större önskan för fred och kärlek mellan varandra. Det är då undren inträffar ett efter ett. Tätt följd av undren så sker mirakel, ty ni är mirakelmänniskor och kan utföra vad helst ni vill, bara tron och tilliten finns där.

 

Allt som lever och frodas på Jorden njuter av ljuset nu. Ljuset som kommer med kärlek och föser undan allt mörker. Det ser ljusare och vackrare ut på er jord nu kära barn. Jag vet att det pyser ut mörker lite här och där och att många är rädda men till den stora helheten börjar det nu bli ljust.

 

Det är dags att släppa rädslan. Be om hjälp om det känns för svårt. Sök hjärtat och var i nuet så ska ni se att den snart försvinner. Rädsla föder rädsla, kärlek föder kärlek. Det är kärleken ni ska sträva efter. Kärleken till Er själva och till allt som finns runt omkring er. Se med kärlek på världen och världen ser med kärlek på dig. Förstå att du har all kärlek du behöver inom dig och att du är omgiven av all kärlek som du kan tänkas vilja ha. Allt är kärlek, när ni förstår det, då är er lycka gjord. Om det är kärleken som vägleder dig då trampar du på den rätta stigen.

 

Var i kärlek och bestäm sedan vilken väg du ska gå. Då kan det inte bli fel. Var i ron och stillheten i dig själv innan du fattar några viktiga beslut. Det kan rädda dig från att göra om många misstag som fattades i all hast. Det är nu det gäller kära Jordbor. Misstagen hör inte hemma i denna tiden. Det är tid att fatta beslut som leder till den raka ljusa väg som det nu är meningen att ni skall gå på. Vägen som leder till den ”Nya Gyllene Tidsåldern” där allt är så mycket ljusare och vackrare och där vi lever i kärlek med varandra.

 

Jag känner och gläds med er då vi nu har påbörjat vår resa hem. Jag tar gärna era sorger och bekymmer och skickar dem dit de hör hemma och där de kan lösas upp. Jag vill att de ersätts med glädje och kärlek och hand i hand vandrar vi vidare till Vår Nya Värld i skönhet och glädje. Kärleken omger oss på vart steg vi tar och steget bli säkrare och säkrare. Snart är vi framme och kärleken har slagit ut i full blom. Allas ögon tindrar av kärlek och förväntan av allt det nya som de får till sig. Alla har blivit som barn på nytt ivriga att förstå och fånga in allt som är nytt i ögonblicket.

 

Det är en härlig tid som väntar kära barn och jag förstår att ni är otåliga i att få komma dit. Det finns ett ordspråk som heter ”den som väntar på något gott kan inte vänta för länge”. Med det menas att tålamod är en egenskap som man behöver lära sig och som kan tjäna en väl. Ni har blivit testade på ert tålamod och många har klarat det bra. Allt som görs tar tid om det ska bli perfekt till slut. Det är det som händer nu. Vi lämnar en trasig värld för att gå över i en perfekt värld och allt måste göras grundligt för att det ska bli bra. Vi ville ju inte göra om denna resa en gång till. Vi var färdiga med detta nu. Kärlek var allt vi ville ha och kärlek är allt vi får nu.

 

Tack vare Er mina modiga barn på jorden så är vi nu alla på väg hem igen till den vackra värld vi en gång lämnade.

 

Jag älskar er så mycket!

 

Moder Maria

Du gillar kanske också...