Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 11 december

 Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Söndag 11 december 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag har vi nått en ny gryning på vår kära Jord. En ny dag av skönhet har börjat se sitt ljus som lyser från fjärran. Vi befinner oss i gryningstimmen av vår uppstigning och det är en fantastisk känsla av glädje och frihet som föds i denna stund. Det har varit en lång resa mina kära Jordbor men nu har en ny resa startat. En resa i ljus och skönhet mina kära så skatta er lyckliga alla ni som befinner er på Jorden, ni har just nu varit med om ett historiskt event som aldrig tidigare skådats i universum. Ni seglar med er Jord upp i dimensionerna i universum. Det är ett heroiskt ögonblick, ett ögonblick att stanna upp i och begrunda.

Nu kommer händelserna slag i slag mina vänner. Jag hoppas ni är beredda för år 2017 kommer att förändra er för alltid. Inget kommer längre att bli som det har varit. Allt vänds lite upp och ner kan man säga. Nu gäller det inte att slåss för saker, nu gäller det att ta emot saker och förvalta det väl. Använd det till det som gagnar er själva och jorden bäst. Köp saker som är ekologiska och som på sikt hjälper jorden att återhämta sig. Hjälp de svaga och fattiga och underlätta för de alternativa medicinerna att komma fram. Kosten är viktig kära barn, att ni får i er tillräckligt med vitaminer och mineraler underlättar för kroppen att läka sig själv. Kroppen är bra på att läka sig själv om den får förutsättningar för det men ibland kan medicinsk hjälp vara nödvändig. Utgå från hjärtat och ert sunda förnuft, kära Jordbor.

Ibland verkar det som om ni har gömt undan ert sunda förnuft i en garderob eller så, ty ni verkar brukar det för lite. Ta nu fram ert sunda förnuft ur garderoben och använd er av det, för det kan vara er till hjälp nu. I en orolig tid kan ett sunt hjärta vara det enda rättesnöret för att skilja på vad som är sant eller osant. Ert sunda förnuft kommer från er intuition och ert hjärta. Innerst inne vet ni vad som är rätt eller fel. Vad som är sant eller osant. Återigen kommer de här två orden – Lyssna inåt – svaren finns där. Det första ni känner brukar vara det rätta, sen kan ”egot” korrigerar det åt olika håll om ni tillåter det att göra det. Det är då lätt att tappa bort sig och bli förvirrad. Vänta då ett tag innan du känner in vad det nu var du kände. Det kommer tillbaks i ett obevakat ögonblick. Håll kvar det då och mota bort ”egot” och du har svaret i din hand.

Använd förnuftet nu kära Jordbor när ni bygger upp den här Jorden på nytt. Var varsam och lita på ditt hjärta. Det är hjärtats tid nu, det är kärlekens tid som är kommen till Jorden. Kärlek till alla, för alla, det är en fantastisk möjlighet för alla att finna sina gåvor och sprida dem ut över Jorden. Det är det som nu har börjat ske och det accelererar under kommande år. Stora projekt är på gång, kära ni och mycket mer därtill. Allt det här kommer ni snart att få erfara så tänk stort och var öppna inför allt det som kommer. Använd ert sunda hjärta för att urskilja vad som är sant.

Vad är det dina drömmar längtar efter? Kan det vara det här eller det där? Följ dina drömmar, de vackraste drömmar som du har och vägen blir sann för dig att gå på. Vi har alla kommit ner med drömmar i vårt hjärta. Ibland har vi kunnat följa dem, ibland har vi gått vilse. Vi har dock aldrig gett upp utan vi har kommit ner med fler drömmar, om och om igen tills de har slagit in. Den största drömmen har vi vävt tillsammans och den håller på att uppenbaras nu.

Halleluja, halleluja, halleluja

Gud är oss nådig, han har välsignat oss alla.

Namaste

Judas

 

 

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...