Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 20 maj, 2018

Judas Iskariot

Söndag 20 maj 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag har kommit idag, för att be er att ta det lite lugnare. Det är inte livet som springer ifrån er, det är ni som springer från livet. Stanna upp ett slag go vänner och njut lite av allt det som finns runt omkring er. Det finns många underbara ting som ni kan njuta av. Hör ni fåglarnas kvitter? Ser ni blomman som slår ut och bina som suger i sig dess nektar? Hör ni barnens skratt och vinden som susar i träden? Känner ni solens strålar värma era kroppar och lysa upp allt som det berör?

Älskar ni livet i varje stund av ert liv, så har ni nått femte dimensionen och ovan. Den högre kärleken genomsyrar allt i de högre dimensionerna. Allt ni då ser, hör och upplever är kärlek. Denna kärlek bor också i era hjärtan, kära vänner på Jorden. Ni kan känna den i era stilla stunder. Ni kan känna den när ni delar glädje med andra. Ni kan känna den i speciella ögonblick i ert liv, när ni har lyckats med något eller fått något som skänkt er stor glädje. Dessa små extatiska glädjeupplevelser är de som ni ska bevara och ta fram så ofta som möjligt. De behöver inte vara stora, de kan också vara små, som att glädjas åt en fågel som kvittrar eller en spontan kram från en vän. Det jag vill ha sagt, är att ni så mycket som möjligt ska njuta av er dag. Varje dag föder sina egna under. Ni ser undren om ni förväntar er att få se dem. Allt som är skapat och lever på Jorden är ett under i sig. Era egna skapade liv innehåller många fler mirakel än ni tror. När ni börjar förstå och finna glädjen i allt skapande, det är då ni upplever alla under som finns runt om er. Från den ena dagen till den andra kan ni skapa något nytt. Det är magiskt kära vänner ….. det är magiskt.

Jag har sett människor vända sitt liv upp och ner. De har gjort en helomvändning och skapat sig ett helt nytt liv. De har gått från ett tragiskt öde till ett storslaget öde bara genom att förstå att de själva kan skapa om sitt liv. De har insett att de har nyckeln till sitt eget öde. Det förändrade deras liv och även deras närmastes liv, som såg vad som hände och kunde få ta del av dessa nycklar. De som inte såg, de hittade inte sin nyckel och fortsatte sina liv som förut. Det är i glädjen och kärleken till sig själva och livet som det är lättare att hitta sin nyckel och skapa något nytt. Det är den vägen som mästarna har velat visa er. Det är när glädjen och kärleken bor i ert hjärta, som ni har nyckeln i er hand. Har ni någonsin sett en olycklig människa förändra något i er värld? Har det inte alltid lyst lite extra av glädje och entusiasm runt de människor som har uppfunnit eller skapat något nytt, vare sig det nu är till sig själva eller till andra? Jo, om ni tänker efter så är det nog så. Var ska vi då finna denna glädje i våra hjärtan? I meditation och i stillhet har många människor funnit en harmoni och glädje inom sig, som de sedan har kunnat ta med sig ut i livet. De vet hur det känns och kan finna det i till exempel, naturen runt omkring sig, tillsammans med goda vänner eller i barns sällskap. Alla människor har något som kan ge dem glädje, det kan vara att måla, dansa, simma, det finns en uppsjö av saker som skänker människor glädje. Det är det som skänker dig glädje som du ska göra så ofta som möjligt. Det är då glädjen sprids över Jorden och ger eko lite överallt.

Ni ska söka och sprida er glädje så mycket som möjligt nu, kära Jordbor. Det är er glädje, er entusiasm och er kreativitet som förändrar världen idag. Ni är skaparna av era egna liv – börja skapa nu, världen väntar på ert skratt och er glädje.

Jag lämnar Er nu med mycket glädje och skratt i mitt hjärta.

Judas

Du gillar kanske också...