Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 21 september, 2018

Judas Iskariot

Fredag 21 september 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas och jag är glad över att få träffa er idag om det så bara är genom skrift. Nu bubblar det mycket på ytan på Jorden. Det händer saker lite här och där. I varje land på Jorden idag så avslöjas det lite hemligheter. Människor är mer mottagliga för att ta emot det. Det är inte längre endast några få. Fler och fler människor vaknar upp till olika sanningar. Deras värld var inte riktigt så som de trodde att den var. Deras sanningar var manipulerade sanningar som inte riktigt stämde med de ideal som de själva hade. De vill nu ha förändringar, förändringar som bättre passar deras ideal om den fria omtänksamma människan som det trots allt finns väldigt många av. Skulle alla dessa människor vakna upp från den verklighet som de sover i, så skulle den verkligheten skifta på en ”dag”. Det skulle förändras dramatiskt, kära Jordbor.

Det är därför jag säger att ni ska stå i er egen sanning och kärlek. Späd inte på en massa osanningar utan sprid kärleken runt er. Låt gammalt groll försvinna och lev i det nu som nu är. Gårdagen har passerat, det är idag som det händer, just i det nu som du just nu befinner dig i kan mycket hända, för det är just nu som du fattar beslut för din framtid. Det beslutet kan dock ändras i ditt nu, flera gånger om du finner att ett bättre beslut står för dörren. Så än en gång – gårdagen har du redan upplevt, framtiden vet du inget om, allt hänger på de beslut som du tar NU. Det är därför det är så viktigt att du är i nuet och i ditt hjärta så mycket som möjligt, så att ditt beslut ska bli så bra som möjligt för dig och den verklighet som du lever i. Om alla följer hjärtats lag och gör det i sitt nu och i sin sanning, så kommer de att förändra sin egen verklighet till den verklighet som de i sanning och skönhet längtar efter. Det kära Jordbor skulle ge er den globala marsch som så många längtar efter. Den rörelsen är på gång och den växer sig starkare allt eftersom fler och fler ansluter sig till den.

Det är en stor våg som är på väg in. Det kan kännas lite omtumlande men den ebbar snart ut för att så småningom ersättas av en än större våg … så småningom ebbar allt ut och stranden ligger stilla och inbjudande för nya fötter att trampa på. Ett härligt dopp väntar er i havet och en ny välsignelse sköljer över er. Ge inte upp, kära Jordbor, välsignelsen finns där, ni närmar er den sakta men säkert. Er sol har börjat stiga i horisonten och lyser nu starkare på Jorden. Era hjärtan har så smått börjat vibrera i en annan frekvens och era kroppar försöker hänga med genom att rensa ut allt som stör den nya klangen som hörs från hjärtat och dess själ. Det kan vara tufft, det kan vara lätt, det beror på hur mycket som du har stoppat undan i garderoben, hur många gömslen som du har kvar där. Har du rensat lite då och då så kan det vara lättare nu, men har du ej rensat, så kan du ha en tuff tid nu med mycket förändringar runt omkring dig. Ta gärna hjälp om ni behöver det, det kan vara tungt att bära allt ensam. Ett lyssnande öra kan vara till stor hjälp. Så kära människor, var varandras ögon och öron nu, det kan vara den största hjälp ni kan ge mänskligheten just idag.

Ni går tillsammans, kära Jordbor, så ta varann i hand och hjälp varandra så att alla kan hitta sin stig av ljus och kärlek

Jag skickar ljus och kärlek till Er.

Judas

Du gillar kanske också...