Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 4 juli, 2020

 

Judas Iskariot via  Ann Dahlberg, 4 juli, 2020

 

Jag är Judas och ni står nu inför en stor utmaning på Jorden. Det blåser olika vindar av positiva och negativa energier. Vilka vindar är det som ni fångar upp i ert hjärta? Det gäller att ha balans nu, kära Jordbor och stå med fötterna stadigt i jorden. Det gäller att kunna rannsaka sitt hjärta i nuet utan att följa med de svallvågor som uppstår när olika minnen gör sig påminda. Minnen som existerar i en förfluten tid men som kan trigga fram ett försvar av olika känslor som egentligen inte hör hemma i den tid och i det nu som du just nu befinner dig i. Låt dessa känslor försvinna och se livet för vad det är. En erfarenhet, en rörelse och en förändring i en ständig ny ström av känslor och tankearter. Anamma du det gamla så står du stilla i de gamla tänkesätten, och dina kommande erfarenheter blir ungefär desamma. Låter du något nytt komma in i stillheten i ditt nu, så kan genast nya tankar och nya möjligheter öppnas upp. Vill du stanna kvar i det gamla, eller vill du ta ett nytt steg in i det okända? Det är inte lätt att ta kontroll över sitt liv, sina känslor och sina tankar, men livet som öppnar sig för den som vågar kan bli bländad av dess skönhet.

Livet ska vara vackert och glädjefullt, fullt av hopp och nya överraskningar. Det är så livet är menat att vara, det är på den vägen ni vandrar nu. Det kan ta sin tid, det krävs lite träning att förändra sina vanor. Vi hamnar lätt i samma hjulspår igen, men det viktiga är att vi så snart som möjligt korrigerar våra steg. Ni behöver vara i hjärtat och lämna över er mer till livet, kära Jordbor. Låta livet hjälpa er att ta de steg som behövs för att nya vindar ska blåsa i ert hår. Vindar av harmoni, kärlek och gemenskap. Sträck ut din hand till universum, sträck ut din hand till en medmänniska och känn att ni hör ihop med allt som är ….

Ljuset strålar över Jorden idag, ta in de strålarna i ert hjärta, känn dess kärlek, dess glädje. Förnim stillheten och harmonin som uppstår inom dig. Det här är bara en liten del av det som väntar dig i den värld som nu håller på att födas och den föds inom dig själv. Var själv den värld som du vill se i världen. Det är genom er den manifesteras i all sin prakt och glans. Ett ljus blir till och många ljus kan bilda en strålande sol som lyser med sina allra klaraste och kärleksfullaste strålar. Det är ni som driver utvecklingen framåt nu, kära Jordbor och ni gör det med er medvetenhet. Medvetenheten om er själva och den påverkan som er sanna medvetenhet har på det liv som ni lever och hur det även påverkar andra och den miljö som omger er.

Vågar ni släppa taget nu och låta det gamla och välkända passera, för att låta något nytt och okänt komma in i ert liv? Inget nytt kan komma ur det som har varit, det nya kan bara ske nu, här och nu på okänd mark och med tillit till er själva och ert hjärta. Ett steg ut i intet kan vara det steg som krävs för att förändra er tillvaro och därmed er egen värld. Er nya värld startar inom er själva i den stilla sjö som vilar lugnt inom dig. Den har ett evigt tålamod och en sann tillit till att du en dag ska finna den och ta del av dess skatter.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...