Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 september 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

21 september 2018

De Som Håller På Att Vakna Upp – Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är överraskade och begeistrade över att se hur många människor som nu vaknar upp varje dag. Vi har lagt märke till denna trend då ni kommer närmare och närmare höstdagjämningen, men vi noterar också att det finns en del av befolkningen som kämpar. De kämpar för att hitta något att tro på, och de har inte kunnat göra ett språng av tro till sanningen att vi alla är ett och att vi alla är Källan. De är verkligen långt från tron på att de själva kan skapa sin verklighet.

Vi har letat efter olika sätt att nå just denna grupp av individer i er värld, och vi vet att ni ibland försöker dela något med någon av dem för att leda dem till ljuset, att hjälpa dem att vakna upp. Men ni kommer att få det svårt att övertyga någon om någonting när de egentligen inte vet vad de tror på. Så det är mycket effektivare om ni bara ger utrymme för dessa individer. Sänd dem kärlek. Ha medkänsla med dem, och lev ert liv utan ursäkter.

Lev er sanning varje vaken stund, varje dag, oavsett vad någon annan tycker eller tänker om er sanning. Ju fler av er som låter ert ljus skina därute, desto mer får det mänskliga kollektiva medvetandet av det ni vet. Ni kan nå fler människor genom att tona in er på det kollektiva medvetandet än ni kan genom att försöka övertyga någon som inte vill bli övertygad.

Men vet att de som söker något att tro på alltid är betjänta av att ha någon som ni i sin närhet. Er närvaro, och den kunskap ni har inom er är tillräckligt för att föra en eller flera människor till ljuset.

Daniel Scranton – kanal, ljud-helare, andlig lärare, kanaliserar högre dimensionella varelser på uppstigning, skiftet till den femte dimensionen 5D, och vår andliga utveckling som människor. Daniel kanaliserar också övertoner och ljusspråk.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

You may also like...