Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 25 februari, 2017

Judas Iskariot

Kanal Ann Dahlberg

Lördag 25 februari 2017

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Det har varit en lång väntan men nu är tiden inne för att gå vidare kära barn på Jorden. Ljuset har blivit allt starkare och påmint oss om sin närvaro. Det är inget som kan undgå ljuset. Det lyser in i alla skrymslen och vrår. Ingenting som finns där kan gömma sig mer. Sanningens ljus är sant och obevekligt. Det är dags att befria oss från allt mörker. Det är dags att vi förlåter oss själva och låter våra skuldtyngda känslor flyga iväg och ersättas med frihetens känslor av lättnad och glädje. Släpp era bojor nu som håller er fjättrade i den lägre dimensionen, ty den högre dimensionen väntar på Er. Den finns runt om er nu men kan inte nå er om ni är fyllda med dömanden och rädslor. Gå till era inre rum och ni finner inget dömande eller rädslor där. Det är ett lugnt rum fyllt med glädje och kärlek. Det här rummet behöver bli både er inre och er yttre verklighet. Därför behöver ni besöka det så ofta som möjligt om det så bara är för en minut. Ju oftare ni tar med er den här inre känslan ut i er yttre verklighet, ju större förändring sker för dig som individ, din yttre verklighet och de som lever där. Energin är lätt och kan röra sig fritt så det påverkar mycket mer än vad du kan föreställa dig. Det kollektiva fältet stärker sitt ljus och fler kan hitta till det högre ljuset som redan finns i er själ. Ni traskar vidare in i den högre sfären och låter den lägre falla. Den kommer att falla ner som ett korthus så fort som ni har satt er fot i den högre sfären och beslutat er för att stanna där.

Ni har som ett kollektiv redan beslutat detta, nu sker en stor omvandling på en individuell nivå. Era kroppar är inne i en stor omvandlingsprocess och detta kan tyckas vara lite besvärligt för många just nu men det är för det högsta goda för er själva. Det här är något som ni har valt och kroppen befriar sig från olika blockeringar som har satt sig fast i kroppen. En del lossnar lite lättare än andra som har suttit där väldigt länge, kanske i flera inkarnationer. I varje inkarnation får vi en chans att arbeta med våra blockeringar men en del mönster kan vara svåra att bli av med. Det är därför bra att man observerar sig själv när något negativt kommer upp till ytan. Var kommer det här ifrån? Kan jag se något mönster i detta? Kan jag förstå och släppa det nu? Förståelse och medkänsla med sig själv är läkande och tillåter blockeringarna att släppa taget. Är det svårt, så finns det alltid hjälp att få. Vi hjälper er mer än gärna och det finns många runt om er nu som också gärna ger er en hjälpande hand av både energetiska och fysiska väsen.

Tiden är nu, kära barn på Jorden att vakna upp till er själva och se er för de ni i själva verket är. En själ som är förbundet med allt i Universum. En själ som har gått i en lärorik skola men nu är på väg tillbaka till sitt ursprung igen, sitt ursprung i den högre sfären av ljus. En själ som är på väg att återförenas med sin ljusfamilj. De väntar så ivrigt på att du ska återvända och är så fyllda med kärlek och stolthet över allt det som du har åstadkommit under dina många jordeliv.

Ja, det är i sanning underbara tider som vi befinner oss i vare sig vi befinner oss på Jorden eller i en annan del av Universum. Vi är alla sammankopplade och vi berörs alla av det som händer nu på Jorden. Allt är energi och energin rör sig och förändras hela tiden. En stor förändring är på gång i den här delen av Universum som kan få stor påverkan i hela vår galax och vidare utåt. Det är fantastiskt att få vara en del av detta och få följa denna historiska händelse på så nära håll. Jag är ödmjukt tacksam för denna möjlighet och jag tackar Gud för denna ynnest dagligen och stundligen. Det är en ära för oss och för er att få vara med i denna stora stund på Jorden och min tacksamhet och min kärlek står skrivet i mitt hjärta. Så böj era hjärtan till Gud och tacka honom för att han leder Er hem nu. I Guds kärlek och nåd finns inga gränser, där finns bara sann och ovillkorlig kärlek.

Jag tackar dig Gud för din stora nåd och vishet och för att du så varsamt leder oss hem igen. Hem till den ljusa vackra plats som är vårt urprung och där vår ljusfamilj så kärleksfullt väntar på oss. Amen

Halleluja, halleluja, halleluja

Jag vill avsluta med att tacka Er för allt arbete som ni har gjort på Jorden och för det stora mod som ni har visat.

Judas

Du gillar kanske också...