Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 26 mars, 2018

Judas Iskariot

Måndag 26 mars 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag har en del att säga er idag. Det är svårt för människor att lita till sitt hjärta. De vill gärna lyssna på andra och tro på det de säger. Det är som att vissheten i hjärtat inte är nog, det måste verifieras ett flertal gånger av andra innan man tar det till sig. Saken är då den att det kan ha förändrats från det ljusa klara budskapet i ditt hjärta till att bli lite mer grumligt, även om en del av sanningen är kvar.

Det mesta som sägs har en del sanning i sig men det kan förvanskas efterhand som det sprider sig. Ni har alla lekt viskleken där någon börjar viska en mening i ett öra och så går det runt tills siste man säger den mening som han/hon har hört. I slutändan kan det bli en helt ny mening. Det kan bli så illa att inte något av den första meningen finns kvar. Det här känner ni till men ändå så lyssna ni inte på den enda sanna källan, den som finns i ert hjärta. Så fort ni misstro ert hjärta så är ni uppe i huvudet och däruppe finns många intryck, tvivel och sökande.

Den största ansträngningen ska göras för att finna era egna svar, ni har alla olika vägar att gå, ni kan helt enkelt inte lyssna på någon annan än er själv. Där finns svaren för dig, där är din pusselbit, din väg, ditt mål, det mål du hade när du gick ner på Jorden. Tillsammans bildar ni en sammansvetsad enhet mot ett stort gemensamt mål men ni bidrar med varsin pusselbit. Tilliten är viktig, tilliten till er själva och den ledning som ni får från ert högre jag. Sök stillheten inom er, ni får svaren där. Ett steg i taget och ni är alla på väg in i den ljusa kärleksfulla värld som ni alla söker och längtar efter. Arbetet består i att finna sin egen ledning och tillit till sitt hjärta.

Jorden snurrar på nu kära Jordbor och ni snurrar med den. Ljuset sprider sig över Jorden och ni kan nu greppa den med bara handen. Den påverkar er på alla sätt nu och sitter ni stilla och mediterar kan ni känna hur det rör sig i ert bröst. Olika känslor kan komma upp, låt de komma och gå, ha förtröstan till ljuset och er själva.

En ny tid har tågat in i ert liv och det kommer att föra med sig kärlek i överflöd. Allt det gamla och förstenade kommer att lösas upp i kärlekens ljus. Var förvissade om att hjälpen står bredvid er, bakom er, framför er, under er och ovanför er. Ni är så otroligt älskade så om ni bara kände en liten uns av den kärleken så skulle ni le och skratta av glädje. Vi är här för att fira med er, det är därför vi är här, kära Jordbor, det stora antal av väsen som nu har fått lov att besöka Jorden. Vibrationerna på Jorden har höjts så pass mycket så det kan bara gå framåt och uppåt nu kära Jordbor, upp i de högre regionerna av kärlek och ljus. Det är därför jag säger: Stanna upp och ha tillit till er själva, allt finns inom er, varenda en av er som nu traskar på Jorden. Det finns ingen på Jorden som inte har ett eget mål i sin själ och i sitt hjärta. Lyssna, lyssna, lyssna kära vänner, vilken väg är det som du ska gå? Du kan inte gå någon annan väg än din egen och det svaret finns bara i ditt hjärta. Det är viktigt nu, så låt oss söka inåt ett tag mina älskade vänner på Jorden. Låt oss söka inåt … tills du finner din egen skatt.

Vi hjälper er att fokusera, kalla på oss och vi assisterar er gärna. Jorden stiger och ni stiger med henne, så sök nu .. den starka vibrationen som nu finns på Jorden underlättar ert sökande. Ni har alla möjlighet att finna er egen väg i livet och nå det mål som ni en gång har satt upp för er själva.

Vi tror på Er.

Vi litar på Er.

Vi älskar Er.

Stor kärlek

Judas

 

 

Du gillar kanske också...