Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 30 juni, 2017

Judas Iskariot

Fredag 30 juni 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag kommer med goda nyheter idag. Allt är uppbackat och i ordning för er nya start, kära Jordbor. Det tog lite längre tid än planerat men nu är det äntligen klart. Dags för ”GO” kära vänner och det är väl inte ett ögonblick för tidigt. Många står i startgroparna och är beredda på att ta itu med sin nya uppgift, andra kommer att avvakta ännu en tid. Allt är perfekt och inget är fel. Var och en går i sin takt, det är det bästa och mest ultimata man kan göra. Ta ett steg i taget, låt själen styra er väg och ni går snart på fullkomlighetens väg. Det är väl underbart så säg, kära vänner.

Väntan är slut, tålamodet har prövats, men ni har dock stannat kvar i ert hopp och tro på mänsklighetens frihet. Det ska ni alla ha stor heder av och mänskligheten som kollektiv är mycket tacksamma idag. Det är en ny framtid som står för dörren och den framtiden ser ljus och vacker ut. Jag ser gröna skogar, vatten som rinner klart, fåglar som kvittrar, bin och humlor som surrar. En framtid för oss alla, vilken klädnad vi än har på kroppen.

För er som just nu känner att ni har ont om energi är det bäst att få vila lite. Hämta nya krafter och se om sitt eget hus så att säga. Slösa inte er energi på sådant som bara tar energi utan att ge något tillbaka. Försök behålla och bygg upp er egen energi i så stor utsträckning som möjligt. Det finns viktigare saker att lägga er energi på nu. Saker som ger större utdelning för er själva och andra. Kroppen har det tufft nu med att följa ljuset, den arbetar frenetiskt med att absorbera det nya ljuset i sin kropp. Ljuset är av en högre vibration och kroppen behöver höja sin vibration. Jag tror ni alla känner av det på något sätt. Det skadar inte med några extra vilostunder nu, de är tvärtom väldigt behövliga.

Vi är med Er nu i denna stora stund på Jorden. Vi finns här runtom Er och hjälper er på olika sätt. Vi hjälper er att manifestera era drömmar och visioner så att allt ska gå så smidigt som möjligt. Det är en tid för lättnad och glädje. Det är en tid för frihet, skratt och sång. Det är en tid för mänskligheten att resa sig igen till sin fullkomliga blomning. Det ser mycket ljust ut, kära vänner, det ser mycket ljust ut för Vår Kära Jord idag. Hon har väntat länge på att den här stunden skulle komma och nu är den äntligen här.

Det har inte varit lätt att väcka upp er ur er djupa Törnrosasömn men nu är ni vakna och alerta och redo för det stora underbara arbete som ligger framför er. Belöningen finns där och den är mycket större än ni tror. Den innefattar men än guld och gröna skogar. Er själ har stigit i sin erfarenhet och fått en fördjupad kontakt med allt som är och det är stort, mina kära vänner, det är stort …….

Jag har inga fler nyheter med mig idag så jag lämnar Er nu med stor kärlek i mitt hjärta.

Judas

Du gillar kanske också...