“Färger” – GCR/RV Intel SITREP – torsdag 29 juni 2017

“Färger” – GCR/RV Intel SITREP – torsdag 29 juni 2017

 

RV var alltid Master-planerad till att rulla ut under en helg- weekend av säkerhetsskäl får vi veta.

Frågan har alltid varit vilken helg som de asiatiska Dragon Familjens Äldre och Dunford väljer att börja.

Vi fick höra tidigare i veckan att onsdagen skulle vara dagen, och tekniskt var det så. Som vi upptäckte startade RV-händelsen i Indonesien, inte Peking @ 10:55 WIB torsdagen den 29 juni 2017 (11:55 EDT onsdag 28 juni 2017).

Befälhavare Obama var i Jakarta i veckan, inte i Peking, och tryckte ceremoniellt på knappen i närvaro av representanter för alla 26 Dragon Family-färgerna (kända som de Kinesiska Äldre), vilka vi fick reda på att Obama har jobbat med i flera årtionden sedan han var barn – wow – bara för att genomföra den här dagen.

Torsdagen är således den första dagen för lagliga inlösen av den nya USN-valutan för medborgare i den återupprättade Republiken Amerikas Förenta Stater.

Till följd härav återstartade högsta domstolen måndagens reseförbud och satte starttiden till 8 pm (02.00 fredag svensk tid) EDT torsdag – vilket var en 90 dagars Dunford-begäran(inte Trump) utformad för nationell säkerhet under RV-utrullningen.

Senaten kommer att lämna staden utan hälsovårdslagförslaget avklarat (avsiktligt) och vänta tills efter att deras semestervecka börjar på torsdag.

Med den 4 juli på en tisdag i år kommer marknaderna att ha årets lägsta volym på fredagen i den veckan och måndagen nästa vecka. Vilket gör torsdagen till kvartalets sista dag för golvhandlare för att slutföra sina 2: a kvartals positioner.

Leta efter ”Yuge” anti-Trump nyheter någon gång idag för att lägga till media fyrverkerierna.

I Irak har Mosul befriats officiellt på torsdagen med President Abahdis egen historiska seger över Daesh / ISIS.

Förvänta dig en fyra dagars inlösenperiod över Nordamerika som börjar så tidigt som under fredagen efter att reseförbudet trätt i kraft och fram den 4 juli helgdagen på tisdag.

Vi har fått veta av HSBC att de kommer att släppa 800- numren så tidigt som torsdag kväll nu, men så sent som fredag ​​kväll efter att marknaderna stänger.

Republikens president Paul Ryan har nu ”go call” för den amerikanska delen av RV.

När han väljer att ”gå” kommer det att vara i Republikens bästa intresse som en återigen suverän nation med gott anseende i det större världssamfundet.

Och det tog bara 146 år att återkräva vår frihet och vårt oberoende från det år 1871 skapade USA, Inc. (d.v.s. kabalen).

Gud är med oss.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling               www.st-germain

Du gillar kanske också...