Judas Iskariot via Ann Dahlberg,  21 november 2021

 

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg,  21 november 2021

 

 

Jag är Judas och idag har jag ett brådskande meddelande. Tiden är nu inne för Jordens människor att fatta beslut om sin egen framtid. Jorden har som ni alla vet bestämt sig för att stiga upp i en högre dimension eller medvetenhet. Hon har kallat på hjälp och det finns många hjälpare runt Jorden idag. En stor andel av mänskligheten stödjer henne i hennes ansträngningar att befria sig från mörkret och låta ljuset strömma in på Jorden. Var står du själv i denna fråga: Låter du ljuset strömma in i ditt liv eller föredrar du att blunda och låta allt förbli som det var. Vill du undersöka din inre sanning, vill du veta vem du egentligen är? Det är många frågor som nu behöver besvaras. Det går inte längre att sova på saken, det är många som behöver vakna upp och agera nu. Har du en intuitiv känsla av att göra någonting, det kan vara vad som helst, läsa en bok som du nyss fått i din hand, en idé som du skulle vilja förverkliga, en studie som du skulle vilja vara med på, så gör det. Känner du att du behöver agera på något annat område så gör det. Känner du att du behöver stå upp för dig själv så gör det. Känner du att du behöver meditera så gör det. Behöver du utforska ditt inre och få mer balans i din tillvaro, så gör det. Vad helst som kommer upp och som du känner vore bra och utvecklande för dig behöver du göra just nu.

Hela mänskligheten behöver ta ett litet steg framåt på sin egen väg för att kunna hålla jämna steg med Moder Jord. Ljuset som strålar ner på Jorden just nu är väldigt starkt och det påverkar Jordens utveckling och er utveckling, kära mänsklighet. Är ni beredda på det mörker som nu kommer upp till ytan? Kan ni hantera ert eget mörker som har dolts för er blick? Vågar ni se där ni tidigare inte har velat se? Ingen är utan skuld, det var som Jesus sa .. Låt den som är utan skuld kasta den första stenen. Ingen kastade den första stenen och ingen kan kasta den idag heller. Alla har vi gjort något som vi ångrat. Vi har alla gjort misstag, men det är genom dem som vi har vuxit i kärlek och medkänsla för varandra. Det är de mest erfarna människorna, de som ser och förstår och accepterar sig själva som de är, som kan bygga den nya världen där endast medkänsla och kärlek få råda. De ser att det handlar om utveckling, de har en större självkännedom, samtidigt som de också ser ljuset i sig själva och i var och en som de möter. Alla har vi ett ljus, det brinner bara i olika varierande lågor. Hos en del kan man se en flämtande låga, hos andra brinner en stor eld som syns vida omkring, däremellan brinner det i olika varierande grader. Det är meningen att ni ska blåsa på elden nu, kära Jordbor, det är meningen att ni ska ta de steg som gör att ni hittar hem till er själva. Ni är en del av er skapare och han manar nu mänskligheten att söka sitt eget ursprung, finna sin egen väg så att utvecklingen och medvetenheten kan höjas på Jorden.

Det är dags nu, kära Jordbor, att vända näsan hemåt. Det är dags att ta de steg som du intuitivt känner att du ska ta. Var inte rädda, var tryggt förvissade om att ni följer Guds vilja och att han kommer att föra er alla hem. Det är så det är sagt, det är så det är skrivet. Du kan välja det nu eller senare, det är din fria vilja som råder. Lyssna på din själ, lyssna på din inre tysta röst. Vad viskar den till dig, vilken väg vill den att du ska gå? Är känslan och intellektet överens? Känner du en glädje inför något som du tänkt att du ska göra, gör då det. Känns det som att du tänker och följer din egen sanning eller har du plockat upp någon annans? Det kan vara viktigt att reflektera över. Känns det riktigt och sant inom dig, så är det säkert så. Idag behöver man stanna upp och reflektera lite för sanningen finns bara inom dig. Du behöver först lyssna in svaren inom dig och du kan då känna att det är sant, åtminstone för en kort stund innan egot eller tanken lägger sig i och sår tvivel i ditt sinne. Håll kvar känslan du fick först och reflektera över den, det är det bästa som du kan göra för dig själv.

Ja, kära jordbor, det är en intensiv tid och det händer mycket inom och utom er. Det gäller att vara vaksam både på sig själv och det som händer runt omkring er. Var i hjärtat, kära Jordbor, sök er sanning inombords och följ de råd som ni får där. Det här är en uppmaning till er som har kommit en liten bit på väg till en högre medvetenhet om er själva och varför ni är här just nu. Ni får all hjälp och stöd som ni behöver. Vi vakar över varje steg ni tar.

Ni är oerhört älskade och omhuldade av tusentals väsen som nu befinner sig runt er överallt på Jorden.

Stor kärlek

Judas

 

 

Du gillar kanske också...