Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 30 maj

Judas Iskariot

Lördag 30 maj 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är en glädjens dag. Den ena glädjedagen följer på den andra. Så mycket har hänt i världen nu, go vänner. Det händer saker varje dag. Det är fantastiskt att se. Det sista årtiondet har överträffat våra förväntningar. Ser man tillbaka så har det verkligen gått i racerfart. Det är tack vare Er kära jordbor som det har gått så här fort. Hade ni inte ståndaktigt hållit fast vid ljuset, så hade inte allt det här kunnat hända. Ljuset skiner nu överallt på vår jord och det går inte längre att stoppa.

Den ljusnande framtid är Er kära barn och den har ni väl förtjänat. Solen har gått upp över Sodom och Gomorra som sakta löses upp av ljusskenet. Glädjen är stor häruppe, nu dansas och sjungs det för den seger som står vid dörren. Dörren som nu börjar stå på glänt för den ljusa värld som finns på den andra sidan. När den väl har öppnats så är det bara att stiga in på den andra sidan. Då har ni absorberat ljuset och kan gå som ni vill.

Det är härliga tider som stundar, kära vänner. Moder Jord sjunger sin glädjesång och det knakar och brakar lite här och där på vår jord. All instängd negativitet pyser ut och ljuset tar plats i stället. Även era kroppar känner av det här nu. Ljuset tränger in och allt gammalt som fastnat i kroppen kommer upp och läker ut. Efteråt kommer det att kännas betydligt bättre, så ger er till tåls en liten tid, så ska ni snart se en förändring till det bättre. Detta kan kännas mer eller mindre beroende på hur mycket man rensat innan och på hur väl man har tagit hand om sin kropp. Lyssna på era kroppar och ge dem så mycket kärlek som ni kan så blir det snart bättre.

Jorden genomgår också en förvandling nu, framförallt på sitt ytplan. Den håller på att rensas från mycket negativitet. Det finns många runt henne nu som hjälper henne, så att hon inte ska störas i sin pågående förvandling från 3D till 5D. Hon är tacksam över att äntligen få komma hem. Hennes längtan över att få komma tillbaks till ljuset är väldigt stark nu. Hon är tacksam för all hjälp som hon får och har fått av alla som arbetar i ljusets tjänst.

Det har varit en banbrytande tid med både motgångar och medgångar men nu är ni snart där, kära jordbor. Det känns bra i hjärtat mitt och i alla andras som har arbetat för detta. Ja hela universum gläds, då eran seger påverkar hela den här galaxen som i sin tur kommer att påverka alla galaxer.

Det är glädje ni ska känna i era hjärtan nu, ren och skär glädje. Förstå och ta till er den glädje som finns runt er och sprid den vidare till alla runt omkring er. Sedan står det dem fritt att ta emot den eller inte. Många törstar efter den och suger gärna i sig lite grann. Andra tar glädjefyllt emot och skickar den vidare. Glädjen sprids då vidare och tänder hopp och kärlek för många fler som sakta men säkert håller på att vakna upp. Är det inte underbart så säg att det inte behövs mer för att få uppvaknandet att eskalera.

Jag sänder Er så mycket glädje och kärlek jag kan, med hopp om att ni ska sprida det vidare.
Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...