Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 21 augusti 2022

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 21 augusti 2022

 

 Jag är Judas och idag skulle jag vilja tala om hur det är att vara barn av Jorden. Ja, ni kan ju fundera lite på det. Är inte jag ett stjärnfrö, tänker en del. Jo, så kan det vara, men vad består din kropp av och vad består en stjärna av … hör det inte ihop på något sätt. Det Jorden består av, det har även du. Elden som brinner i dig finns även i Jorden, såväl som i stjärnan som du har ovanför ditt huvud och stjärnan på himlen som du ser lyser på natten. Ja,vi är en del av allt, allt finns inom och utom dig, så vi är alla ett. Vi är också individer med likartade och olikartade upplevelser och vi vandrar tillsammans och delge varandra våra erfarenheter på ett eller annat sätt. Det här gör ni oavsett om ni samarbetar eller inte. Det som ger bäst resultat och hjälper oss bäst i längden är att vi alla samarbetar så att alla kan få del av del av de erfarenheter som vi samlat på oss. Märk väl, att det är de erfarenheter som ger oss en skjuts framåt i vår utveckling som ska delas, de som gör att vi förstår bättre hur vi ska förhålla oss till livet, varandra och Jorden så att alla ska få må bättre. Ta en funderare på vad som är viktigt att dela med sig av. Är barnen viktiga? Vad behöver vi för att må bra? Är det viktigt med rent vatten, ren luft, bra och näringsrik kost? Är dina medmänniskor viktiga? Är naturen viktig? Varifrån får du mat och vad är det som ger dig det syre du behöver för att andas ren luft? Vilken teknik är det som gynnar dig och Jorden bäst? Det som är bra för Jorden är ju bra för dig och tvärtom. Det här känner ni till sedan innan, men det kan vara extra viktigt att fundera på nu, när många kanske står inför ett vägval i sina liv.

 Det är många uppbrott och förändringar som sker på Jorden och det kan påverka även ditt liv. Det är många som gör en kursändring idag och när det också sker globalt som det gör nu, så händer det mycket inom och utom oss själva. Det är den stora rensningens tid och den har pågått ett tag, men alla har inte varit medvetna om den och många känner sig tagna på sängen. En del kan inte förstå vad det är som händer i deras liv, de förstår inte varför de drabbas av det ena eller det andra. De önskar att livet var lättare och gör ett stort motstånd mot att acceptera att allt är som det är. Det lättaste sättet att ta sig igenom förändringar är att vara i flödet och acceptera allt som sker. Kan du göra något för att det ska bli bättre så gör det. Kan du inte göra något så släpp det tillsvidare och acceptera att situationen just nu är som den är. Meditera och lyssna, känn in den lösning som är bäst för dig. Svaren finns inom oss alla så vi behöver ta kontakt med vår innersta källa eller vår själ för att finna den lösning som är bäst för oss just nu. Det är inte alltid så lätt men med lite stillhet och en intention av att vara i dig själv, din själ så kommer du att finna det. Själen söker hela tiden kontakt med dig, den är ivrig nu att få komma fram och leda, så att du väljer den lösning och den väg som är bäst för just dig att ta nu.

 Det var lite om att vara barn på Jorden och vad som påverkar er just nu. Ljus möter mörker och större eller mindre förändringar är ofrånkomligt i det tidevarv som ni lever i. Det sker på både ett globalt och ett personligt plan. En del byter land, en del byter arbete, en del byter bostad, en del byter partner etc. Det bästa är att röra sig med förändringarna och inte emot dem. Följ det flöde som ditt hjärta må bäst av att följa och släpp resten tillsvidare. Allt kommer till dig när det är så dags för det. Forcera ingenting utan låt allt ha sin gilla gång. Allt har sin plats och sin tid och det syns inte alltid i det lilla perspektivet men i ett större perspektiv så är allt perfekt precis som det är just nu.

 Var hoppfulla, var ärliga mot er själva och andra. Sprid hopp, glädje och kärlek vart än ni går. Känn kärleken inom er och ni har den bästa lösningen i er hand. Det kan gälla både er själva, er familj, era medmänniskor eller globalt. Ni har många med er som hjälper er med det som ert hjärta just nu drömmer om.

 Stor kärlek

Du gillar kanske också...