Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 31 december 2018

Judas Iskariot

31 december 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas som önskar Er Ett Gott Nytt År och en god fortsättning på det gamla året som alldeles strax har passerat.

Ja, för många har det varit ett händelserikt år där stora förändringar har ägt rum. För andra har det varit lite av samma hjulspår med lite smärre förändringar. Er inre resa har dock tagit fart för de allra flesta av er. Ni har ett djupare sätt att se på er själva, då ni har märkt att det finns många lager av er själva att upptäcka. Resan inom er själva tar aldrig slut, det finns alltid något nytt att upptäcka. En del är bra en del är mindre bra, men likväl är det ni med en större eller mindre medvetenhet. Det är då ni märker att ni har växt i er medvetenhet. Det ni gjorde igår skulle ni inte göra idag, med den insikt och medkänsla som nu har vuxit fram ur ert inre. Många av er har en stor erfarenhet av detta idag, eftersom det du gör faller tillbaka till dig själv, vare sig dina handlingar är bra eller mindre bra. Det här har idag accelererat så lärdomarna kommer fortare tillbaka, då ljusets frekvens är högre än vad det var för bara en liten tid sedan. Det är dessa lärdomar som gör att så många växer idag. De växer ur barnskorna och blir mer medvetna om hur de ska förhålla sig till livet. En större ödmjukhet och medkänsla växer fram och hjärtats röst tar lite större plats i deras liv.

Ja, det är förändringens tid och klockan ringer in det Nya Året som kommer att ge er mer tillförsikt, en högre moral och en större handlingskraft än vad som tidigare har varit möjligt. Med en större medvetenhet följer ett större ansvar och det har ni nog redan förstått. Ni är nu förberedda på ett högre ansvarstagande för den värld som ni lever i.

Vad kan då menas med detta? Jo, det betyder att ni nu får de nycklar som tillhör era innersta rum så att ni kan verka för de gåvor eller ansvarsområden som ni tilldelades när ni gick ner på Jorden. Det här kommer att ske successivt men det startar redan nu, det startar som en böljande vågrörelse där det ena ger det andra. Det är ni människor på Jorden som är denna vågrörelse av energi, en ny och högre energi. Egentligen är det en gammal energi, en hög ursprunglig energi som alltid har funnits på Jorden men som fått dra sig tillbaka. Den har nu kommit fram för att göra sitt återtåg, för dess rättmätiga plats är att tillhöra Jorden. Det är vackert att se och vi gläds med er och era fantastiska framsteg som har gjort detta möjligt.

Jorden vibrerar idag från en högre energi, en energi vars ursprung härstammar från begynnelsen av dess födelse. Det är underbart att se dessa vibrationer strömma ut från Jorden. Det är en mångfald av färger och ljus som vibrerar i olika hastigheter. Ja, det finns många dimensioner på Jorden nu och jag förstår att ni har fullt upp med att hålla huvudet ovanför vattenytan. Ge inte upp, kära ni, ni har en sådan liten bit kvar till målet. Vi simmar med Er och vi stödjer er så att ni kan hålla ert huvud och ert mod uppe. Ni har många med er, ni är långt ifrån ensamma. Ni är högt älskade och ärade kära barn på Jorden.

Vi sänder Er mycket kärlek nu för att ni ska möta det Nya Året med ett nytt hopp, tro och kärlek i ert hjärta.

Stor kärlek

Judas

You may also like...