Judas Iskariot

Judas Iskariot

Lördag 15 november 2014

Kanal Ann Dahlberg

 

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Jag är här idag med goda nyheter. Världen står inför en stor förändring. Människorna har i det kollektiva beslutat sig för att gå vidare nu och ta de beslut som behövs för att ni alla på jorden ska få ett bättre och rättvisare liv. Ni har insett att ni måste ta hand om varandra och hjälpa varandra för att ni alla ska må bra. Ni är ju alla Ett och då måste ju alla må bra, för att var och en ska må bra. Då kommer också Jorden att må bra och allt liv som hör till den.

Det är tid nu att låta allt manifesteras. Från det att det har startats kan det ta lite tid innan alla har sett förändringarna. Alla ni som är vakna kommer dock att snart märka dem. Håll er trofast till ljuset och låt er inte skrämmas av att det bullrar lite här och där. Det är som när åskan mullrar men efter ett tag vandrar vidare. Allt är gjort för att förändringarna ska ske så smidigt som möjligt men en del känningar av den kan inte undvikas.

Det är nu som ni behövs som mest, ni ljusarbetare på jorden. Det är när många vaknar med en skräll som det kan bli lite kaos och oro runt omkring er. Det är då era kunskaper om vad som verkligen sker är ”guld värda”. Det är nu era fötter behöver vara tryggt förankrade i Jorden med en blick uppåt, så att ni kan vara det fasta ankare som behövs i dessa föränderliga tider.

 

Den korta tid som är kvar vill jag att ni fokuserar på att stå tryggt med fötterna djupt i Jorden. Be gärna Moder Jord om hjälp om ni känner att ni vacklar lite. Hon hjälper er så gärna. Ha fokus på ert hjärta och följ den intuition ni får där. Det är viktigt nu att ni följer Er intuition så långt det är möjligt. Skulle ni misslyckas så är det bara att be om hjälp och försöka igen. Vi hjälper Er så gärna.

 

Själen vet vad den vill och vart den ska så lita på den. Det är nu de tysta stilla stunderna med Er själva är så viktiga. Det är då ni lättast kan uppfatta er hjärtas röst och förstå vilken väg ni ska gå. Det kan också vara något ni behöver arbeta mer med för att bli mer hela i Er själva. Något negativt mönster som hänger kvar och kan vara svårt att släppa. Be din själ och guide om hjälp. De vet vilken hjälp som behövs och vem som passar bäst för att hjälpa till med det. Ju mer ni rensar hos er själva desto lättare blir det att stå stadigt på marken när det blåser ute.

Ät bra och nyttiga måltider och se till att kroppen får den näring den behöver. Kroppen är ju ert hjälpmedel här på jorden, vacklar den så vacklar ni också. Det är många som har näringsbrist på grund av fel intag av mat. Försök att hålla er från gifter så mycket som möjligt. Köp ekologiskt där det går. Drick vatten samtidigt som ni skänker vattnet i er kropp och det ni dricker en kärleksfull tanke. Tänk så mycket kärleksfulla tankar till Er själva som ni kan. Låt det sen gå vidare till andra runt omkring Er.

Kärleken visar vägen i den här nya tiden. Den är vår viktigaste vägvisare. Fokus på hjärta och kärlek kan vara vårt viktigaste arbete just nu. Lägg handen på hjärtat och känn kärleken slå därinne. Den slår för dig, för livet, för allt som lever och rör sig. Den är vår vägvisare hem, för djupt därinne lever ljuset av vår Fader/Moder Gud och väntar på att bli återfunnen och ta sin rätta plats i livet igen. Det ljuset har nu börjat växa i människors hjärtan. De har nu börjat förstå vad de kommer ifrån och börjat ta tillbaka lite av sin forna suveränitet. De har börjat förstå att det är av kärlek de har tillkommit och att det är i kärlek de ska återvända.

Ni är alla födda i kärlek vare sig ni förstår det eller inte. Ni är alla kärleksfulla varelser som i illusionen har lurats av ert ego att ni inte är mycket värda. Det är dags att lägga ”egot” på hyllan och förstå att ni är Kärlek. Slut gärna in ”egot” i kärleken så har ni koll på ”det” också. Då kommer hela ni att integreras och bli den helhet av kärlek som ni var födda till.

Med hopp om en ny framtid säger jag nu farväl för denna gången.

Med så mycket kärlek

 

Judas

Du gillar kanske också...