Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 29 augusti

Judas Iskariot

Lördag 29 augusti 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Den nya tiden har kommit. Allt händer i detta ”nu”. Pengarna omdistribueras i detta ”nu” till godkända banker och banktjänstemän. En del länder har redan förändrat sin valuta och detta kommer snart att bli kännbart för alla. Fler och fler länder kommer att ansluta sig till den nya valutan. Det kommer att gå i vågor. Lite turbulens går inte att undvika så det är viktigt att ni behåller lugnet och står stadigt med fötterna i marken. Fyll ert inre med ljus och sök Er fader. Han kommer att hjälpa er över den här tiden. Alla era guider, kraftdjur och väsen kommer också att finnas runt er och bistå er under den här tiden. Allt är förberett och allt kommer att gå bra. Lyssna på ert hjärta och följ det. Hjälp andra att förstå att det som målas ut som ”de värsta tider” i media egentligen är ”de bästa tider” för mänskligheten. Ni behövs nu, alla ni ljusarbetare för att lugna oroliga själar, i en tid som kanske ser mer turbulent ut än den egentligen är.

Vi går mot seger nu, kära barn. Seger för ljuset och kärleken. Det är en glädjens och firandets tid. Det är frihetens fågel som flyger över jorden nu. Den kvittrar högt och glatt för att jordens alla själar håller på att befrias från sina bojor. Moder Gaia är lycklig nu, kära barn. Detta är en tid som hon länge har väntat och arbetat för. Så gläds jordens folk, ni kan snart dra ett stort befriande andetag. Frihetens timma är slagen och ni är fria själar till att skapa vad ni vill, bara fokus är det bästa för alla människor, djur och natur. Vi är alla förenade i ”ett”. Vi är mångfalden personifierad. Vi är multidimensionella varelser och mycket av detta kommer nu att uppenbaras för er.

Vi närmar oss mötet och många av er har redan sett oss kretsa runt jorden på olika platser. Vår närvaro börjar bli mer och mer accepterad. Nyfikenheten börjar ta över rädslan så allt går i rätt riktning. Folk börjar se oss för de vi verkligen är, hjälpare med en högre teknologi och intelligens. Vi är dock alla ”ett” och det handlar mer om olika energinivåer. En högre energinivå som ni snart själva kommer att befinna er på. Era kroppar håller just nu på att förberedas för detta. Ni befinner er alla på olika nivåer i ert arbete med er kropp. Sakta men säkert rensas blockeringar och spänningar ut. Det kan vara lite obehagligt både fysiskt och känslomässigt men det går över. Vi finns där och hjälper er om ni behöver hjälp. Ha tillit till er själva och oss att allt är för ert bästa.

Meditera och hitta ljuset i ert hjärta, det är det som hjälper er fram nu. Det är viktigt att ni söker er inåt i dessa tider för att få vägledning och kraft. Det kan vara bra att diskutera med likasinnade för att stärka er tro och förmåga på att det ni känner och upplever, kan även upplevas av andra.

Förstå att ni aldrig är ensamma, att vi är med er hela tiden och stärker er förmåga att känna och uppleva er själva och er förmåga på en djupare nivå. Ni kommer alla att finna era gåvor och börja göra bruk av dem i denna Gyllene Tidens era.

Ett stort TACK till alla ljusarbetare på denna jord. Alla häruppe lyckönskar er nya väg in i ljuset.

Med så mycket kärlek

Judas

 

Du gillar kanske också...