Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 6 mars

Judas Iskariot

Söndag 6 mars 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är en stor dag på jorden. Himlen har skänkt sin välsignelse och Moder Jord kan äntligen andas ut lite. Vi går mot föränderliga och förunderliga tider. Det som ska ske, kommer att ske nu, mina kära vänner på jorden. Var öppna och tillitsfulla och möt det nya med glädje i ögonen. Det är för Er det som händer, för att ni ska få det bättre här på jorden. Alla ska få det bättre, det är då livet på jorden kan bli den planet ni har drömt om. Då behöver ingen slåss för den sista kakan, alla kan mötas i fred och kärlek.

Tilliten är viktig, både för dig själv och det som händer på jorden nu. När stora förändringar sker, så är det viktigt att man har kontakt med sitt hjärta. Hjärtat ser skillnad på sanning och osanning, den står fast jordad i marken och har kontakt med ditt högre själv. Jorda er lite varje dag nu kära barn på jorden så att ni kan stå fast vid den sanning som ni känner inombords. Många kan försöka förvilla er därför är det viktigt att ni står fast vid er egen inre sanning. När det nya väller in kan det skrämma många som inte förstår vad det här är frågan om och att det är för mänsklighetens bästa. Det kan bli lite oroligt på en del fronter men i det stora hela kommer allt att gå lugnt till. Det är rädslan själv som i egenskap av rädsla skrämmer er mest kära Jordbor. När ni behärskar den kommer allt att vara lugnt omkring er. Tänk er att ni är omringade av alla era skyddsänglar och guider. Inget ont kan hända er som ni inte redan har accepterat och förmodligen genomgått vid det här laget.

Nu väntar nya positiva tider och det är dags att ta tag i spaden och börja att gräva nytt. En ny värld ska öppnas vid era fötter och nya spadtag behöver göras. De gamla spadtagen duger inte här. Det är ett nytänkande som måste till nu. Nya friska visioner som går i kärlekens tecken ska nu manifesteras på jorden. Allt som är för allas bästa och jorden vi trampar på. Allt finns redan det är bara för er, jordens barn att bruka dem rätt. Ni får all hjälp ni behöver nu, för att omsätta detta i er egen verklighet. Ta för Er nu, kära barn på jorden och använd det som finns tillgängligt för er. Visa era makthavare vad det är ni egentligen vill ha och makten kommer att tippa över till er. Då kommer makten att ligga där den ska ligga – hos folket. Det måste vara de breda folklagren som bestämmer hur deras verklighet ska se ut. Det kan inte ligga hos några få eftersom det då kan missbrukas av individer som inte kommit så långt i sin egen utveckling och som lätt kan styras och kontrolleras av andra individer som har makt och girighet som sitt mål i livet. Detta har nu kommit till sin slutdom. Pengarna som är på väg ut i världen kommer att fördelas rättvist så att ingen kan sko sig på den andre. De som har mycket kommer att få mindre och de som har lite kommer att få mer. Alla kommer dock att må bra och få vad de behöver och önskar. Livet går i ljusets tecken och glädjen står för dörren, kära barn.

Gläds och sjung med oss häruppe för nu är det verkligen tid att fira. Klackarna ska vara i taket och glädjen ska strömma ut från människornas hjärtan.

Min glädje strömmar ut till Er.

Jag älskar er så mycket

Judas

You may also like...