Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 5 juni, 2021

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 5 juni, 2021

 

Kära barn på Jorden, jag är Judas och jag hälsar Er med glädje och solsken idag. Efter svåra tider så kommer alltid lite solsken fram och lyser på era huvuden, för att sända er hopp och glädje om att en ny tid nalkas. Det sker också nu även om det på sin håll kan se mörkt ut. ”Ovan molnen lyser alltid en sol” är ett bra citat för att illustrera hur det kan se ut i er verklighet. ”Den enes bröd, den andres död” är ett annat citat som ni länge levt efter, men som nu börjar knaka betänkligt i fogarna. Ett välsignat bröd som ges och delas ut till många så att ingen behöver gå hungrig längre, är den måttstock som ni nu står inför. Det är en av era största utmaningar, kära Jordbor. Ni är alla bröder och systrar och som bröder och systrar så behöver ni ta hand om varandra, så att ni sedan tillsammans kan värna om Jorden.

Det är mycket som händer nu, kära Jordbor, både inom er själva och i er yttre värld. Ljuset vilar över Jorden och sänder in sina strålar på alla tillgängliga men även på sina håll otillgängliga ställen. Det påverkar er nu på djupet och många börjar att vakna ur sin djupa sömn. Det leder till både förvirring och rädsla då mångas liv vänds lite upp och ner. De här energierna far i sin tur runt lite här och där, så har du inte fötterna stadigt på jorden kan du lätt bli offer för dessa energier om det finns lite rädsla och tvivel inom dig själv. Det finns det förmodligen för människor har levt med rädslor i tusentals år, de finns i era cellminnen och kan ställa till det för er, om ni inte uppmärksammar och släpper dem för de är inte längre funktionella för er. En kort medtation där du kopplar dig mellan Moder Jord och Källan (Fader Gud) kan åter få dig i balans och du ser klart igen när den tillfälliga dimman försvinner ur ditt medvetande.

Du behöver vara jordad för att ta emot de höga energierna som sänds in på Jorden idag. Det är lätt att tappa balansen om man inte står stadigt förankrad i jorden. Det är som att fara som ett rö för vinden som inte kan växa och gro förrän det tagit mark och grundat sig i en passande jordmån. Detsamma gäller för er, kära Jordbor, ni behöver vara grundade och i balans för att fatta de bästa besluten för er själva och andra. Balansen av att vara förankrad i jorden och ta in det högre ljuset av medvetande är nu nödvändigt. För mycket av det ena eller det andra kan ge oönskade effekter. Det är dock ingen fara på taket, ni lär er av det också. Er strävan efter balans kan dock hjälpa er en bit på traven. Utvecklingen framåt för er själva blir smidigare utan allt för många störningar om ni strävar efter balans inom er själva. Det som hjälper er är att vara närvarande i nuet, det kan ge er en stor skjuts på vägen mot det mål som ni så hett eftertraktar. Oavsett vilka mål ni har, vad det är som ligger er närmast om hjärtat, så hjälper närvaron er att nå det målet. Att vara närvarande i de små sysslorna, såväl som i de stora där er passion ligger, är lika värdefullt då de ger er den glädje och den balans som ni kan behöva i en orolig tid, där oron så att säga ligger i luften. Öva på att vara närvarande idag. Hur känns vattnet mot dina händer, hur känns marken under dina fötter, luften runt omkring dig, solens värme mot din kropp, fåglarnas sång, golvet i ditt hem, kudden du vilar på etc. Låt det bli en återkommande övning idag och du kommer att märka av en viss skillnad i din kropp. Det kan vara att du får mer energi, känner dig inte lika trött, eller så känner du dig lugnare än vanligt och kanske lite mer glädjefull. Det är värt mödan för varje stund som du övar, för det hjälper att jorda dig och få balans i ditt liv.

Ljuset lyser och strålar ner på Jorden. Det väcker upp och förvandlar allt det som är grått och trist till de mest strålande och fantastiska färger ur hela regnbågsspektrumet av olika nyanser och toner.

Ta väl hand om Er.

Stor kärlek

Judas

You may also like...