Kapten XIA från Sirius via Inger, 21 augusti, 2019

 

2019-08-21

Kapten XIA från Sirius

Det är stor glädje för oss att meddela att det har gått fort med människornas och GAIA:s uppstigning till högre frekvenser.

Vi på skeppen arbetar med människorna och GAIA för att det ska gå så smidigt som möjligt med frekvenshöjningarna. På grund av att väldigt många människor har blivit medvetna om sin egen och andras medvetenhetshöjning har frekvensen ökat både för människor och djur. Även djuren påverkas av att människorna höjer sin frekvens och som i sin tur höjer även djurens.

Det är med stor sannolikhet att det kommer att hända att skeppen kommer att gå ned på Jorden inom en väldigt snar framtid och innan dess behöver alla på Jorden vara i den femte dimensionen för att allt ska gå enligt planen. Den gudomliga planen. Allt går som det ska och nu finns det ingen återvändo tillbaka till den tredimensionella verkligheten längre. Det är mycket som händer på Jorden och även bakom kulisserna som måste komma upp till ytan för att bli rensade, förlåtna och bli välsignade med ljuset för att allt ska fungera.

Allt är som det ska vara och människorna bör inte låta sig påverkas av allt detta som kommer att avslöjas utan fokusera på sin egen uppstigning och absorbera så mycket ljus det går från de kärleksenergier som träffar Jorden nu. De bör även intala sig att de är av kärlek och har ljuset inom sig. Kärleken är den enda sanningen.

Galaktikerna i skeppen som kommer från många olika stjärnsystem har som uppgift att med ljusarbetarnas hjälp ge människorna och även GAIA så mycket ljus de har. Desto fortare går uppstigningen och den stora Händelsen som alla väntar på.

Det är med stor glädje och tacksamhet vi har denna kanal som kan föra våra meddelanden till människornas kännedom om hur långt de har kommit i sin uppstigning.

Fortsätt att sprida ert ljus till alla ni möter och som får ta del av er ljusarbetares hjälp i den tid som kommer. Många människor blir rädda för vad som händer och detta är det tillfälle då ljusarbetarna behövs som bäst.

Fortsätt att älska varandra och er själva. Lev i varande.

Med kärlek från kapten XIA och besättningen

 

Stort tack … I kärlek jag tjänar … JAG ÄR

 

 

You may also like...