Galaktikerna från Plejaderna via Inger, 6 september, 2019

2019-09-06

Galaktikerna från Plejaderna

Det är med stor glädje vi kan meddela att det går snabbt med människornas uppstigning till högre frekvenser. Moder Jord har även stigit ytterligare och vi kan se en förändring både fysiskt och andligt på planeten.

Energierna är starka och det är de kristallina kärleksenergierna som träffar Jorden just nu. Lejonportalen som öppnades i början av augusti är fortfarande öppen och genom denna portal skickas dessa oerhört starka energier till Jorden för att stärka och även ge högre frekvens till människorna och Moder Jord.

Vi på skeppen arbetar oavbrutet med att ge människorna och även Moder Jord ljus från den Stora Centralsolen för att stärka och för att människorna ska få möjlighet att öppna sina hjärtan till en högre frekvens och även känna den ovillkorliga kärleken som blir den nya verkligheten och som är i samklang med Allt som Är, dvs Källan, Fader GUD och Moder GUD.

Det är mycket arbete som återstår för att få en snabb och säker uppstigning för människorna. Moder Jord är i sin nya frekvens redan men behöver få människorna med sig och det är endast människorna själva som kan göra detta arbete.

Vi har stor hjälp av alla ljusarbetare/krigare som finns på Jorden och bland oss galaktiker. De gör ett fantastiskt arbete med att hjälpa oss att skicka ljus till människorna och Moder Jord och samtidigt bidra med sitt eget ljus till oss galaktiker som även vi behöver ljus och styrka för vårt arbete.

Det kan tyckas att det går långsamt men tiden går allt snabbare som de flesta människor har märkt och det är inte så långt kvar till det sker en förändring med verkligheten på Jorden och med människorna. Den stora Händelsen är inte så långt borta och människorna kommer att få en stor överraskning. Det beror på hur långt man har kommit i sin höjning hur man kan uppfatta Händelsen personligen. Allt hänger på ens personliga frekvens.

Alla är inte vakna än och det kan bli en oerhört svår upplevelse av uppstigningen. Om man inte är i samklang med den rätta frekvensen kan det bli väldigt förvirrande och kommer att bli svårt att orientera sig om var man befinner sig i livet.

Det är nu ljusarbetarna måste kliva in och hjälpa dessa människor som kommer att behöva mycket vägledning och rådgivning för att komma vidare i livet och börja förstå att en ny verklighet från den tredimensionella frekvensen till den fjärde- och femdimensionella frekvensen och verkligheten.

Vi är glada för denna kanal som förser människorna med information om hur långt människorna och även Moder Jord har kommit i sin uppstigning.

Lev i nuet och känn de starka kärleksenergierna som är för att ni ska höja er medvetenhet.

Från galaktikerna i den Plejadiska flottan

 

Stort tack … I kärlek jag tjänar … JAG ÄR

Du gillar kanske också...