Kapten XIA från Sirius via Inger, September 27, 2019

Kanaliseringar från Universum sep 2019

 

2019-09-27

Kapten XIA från Sirius

Det är med stor glädje som vi kan meddela att uppstigningen och uppvaknandet för människorna har ökat markant. Allt går enligt planen. Den Gudomliga Planen som vi alla ingår i.

Vi på skeppen arbetar fortlöpande med att hjälpa GAIA och människorna med uppstigningen till högre frekvenser. GAIA har redan lyft till en högre frekvens till den femte dimensionen och hon vill att människorna följer med. Alla ska följa med men det arbetet måste människorna göra själva.

Galaktikerna som ligger utanför atmosfären hjälper till att skicka ljus till människorna på Jorden men även ljusarbetarna bidrar med sitt ljus både till människorna och till galaktikerna i atmosfären.

Det starka kärleksljus som hela tiden strålar över Jorden ökar hela tiden i styrka och även strålningen från solen är just nu väldigt intensiv. De har höjts när höstdagjämningen inträffade och de är något som alla får ta del av.

Uppstigningssymptom kan vara olika svåra eller lätta. Det beror på vilken frekvens man befinner sig i. Försök att bara vara i nuet och acceptera dessa symptom och vara förvissad om att de kommer att bli bättre ju mer kroppen blir mer anpassad till kärleksljuset.

Det blir ljusare på Jorden och alla kommer att känna av en stor glädje i och med att frekvensen har blivit högre men dessförinnan kan det bli mer turbulent i samhället och kännas som om det bara blir mörkare i stället. En del av det mörka måste komma upp till ljuset för att rensas bort och för att ljuset ska få ta den plats som det är avsett. Ljuset kommer att segra oavsett hur mörkt och svårt det är.

Vi är väldigt glada för denna kanal som vidarebefordrar våra meddelanden om människornas uppstigning.

Lev i kärlek till er själva och till varandra som de ljusbärare ni är.

Kapten XIA med besättning

 

Stort tack … I kärlek jag tjänar … JAG ÄR

 

Du gillar kanske också...