Den Galaktiska Federationen via Blossom Goodchild, 26 september 2019

Den Galaktiska Federationen via Blossom Goodchild, 26 september 2019

 

Nämen hallå! Någon hemma? Känner mig upphetsad av att komma tillbaka i kontakt efter min paus. Jag skuttar fortfarande omkring på scenen, men mina dagar är nu fria. Så mina vänner … vad händer?

De varmaste välkomsthälsningar till dig och faktiskt alla som ivrigt har väntat på att höra från ”Oss”. Vi är också glada över möjligheten att åter ansluta till er alla. Till och med under dessa korta veckors frånvaro har mycket ”diagnostiserats” och ”satts på plats” både i förgrund och bakgrund.

Vad menar ni med diagnosticerats?

I det större och mer ”där ute”-schemat har mycket upptäckts på en Energetisk nivå. Det finns omfattande fickor av Ljus som gör så mycket gott för varje aspekt av Livet på er planet. Det finns också element av ”dammig” progression när det gäller eliminering av Energier som inte längre har en plats i det Stora schemat.

Från en förklaringsnivå för att flytta Energi … och från var vi står … är det mycket uppenbart att den ”dammiga” Energin har mycket liten styrka kvar inom sig. På så sätt att du VET att den är besegrad. i allmänhet är det så och ändå, finns det fortfarande områden som vägrar att ge upp och ge sig … och ändå, finns det ingen större mening med att fortsätta striden … för LJUSET HAR TAGIT SIN RÄTTMÄTIGA STÄLLNING.

Det här är härligt att höra. Tack. Ändå finns det de som känner att vi än en gång har blivit ”upphaussade” … bara för att lämnas kvar dinglande … Nej! … Dribblande … i väntan på ”DET”!

Vi ler från vårt Inre Väsen, Blossom. Med största respekt så gäller det för de som Känner på detta sätt att kanske tona in lite djupare till sin VETANDE. Att ansluta upp/till detta i vetskap om att ALLT ÄR PÅ PLATS. Vi känner inte att vi har lämnat dig ”dinglande”, som du ville säga.

När vi talar om att Energierna höjs … så beror det på att de gör det.

När vi talar om att Händelsen kommer allt närmare … beror det på att den gör det.

När vi talar om tid … härskar förvirring!

ALLT detta som ni lever inom … allt detta som sker på er planet … åker med i sin Gudomliga takt.

Vi ber … och vi har gjort det tidigare … att ni inte koncentrerar er på det som kommer … ändå, ger er fulla uppmärksamhet till KÄRLEKEN SOM NI ÄR … PRECIS HÄR, PRECIS NU!

HUR MÅR NI JUST NU?

Är det glädje? Är det sorg?

TA HÄNSYN TILL ER VIBRATIONELLA ATTITYD, HELA TIDEN

För, Kärast själar … ert val av Vibrationella tankar är förmodligen den viktigaste aspekten av det ni kan ta med till bords.

Att känna sig förtvivlade för att himlen inte har öppnat sig medan trumpeter ljuder … eller för att 1 000 Ljusskepp inte har landat i er närmaste park … det är inte det som förändrar er värld.

Ja … vi är mycket medvetna om det faktum att många av er känner att ni har väntat för länge och att allt som är ’kanaliserat’ genom många, aldrig kommer att realiseras …

Ändå, DU … Var och en VET också att denna inre känsla av att VETA att du kommer att fortsätta att Skina ditt Ljus … är vad du ska göra. Eftersom du VET syftet med att göra det.

När ni verkligen ansluter till varandra genom JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR ”strängen”, finns det ett band … en förening av styrka … som sväller på er Planet som aldrig förr.

Du VET inom dig de förändringar som sker inom DIG.

Vi föreslår att ni håller fast vid KÄNNEDOMEN om dessa förändringar … som går vid sidan av förändringar som kanske inte verkar så uppenbara vid yttre påseende.

Kom ihåg Käraste Ni, det händer mycket bakom kulisserna som är dolt för er … och det är ännu inte rätt tidpunkt för att sådana saker ska exponeras. Ändå, när ni väljer att erkänna Styrkan som byggs upp inom er … när ni accepterar att starkare känslor som uppstår inom er gör det på grund av er ”Ljusare disposition” … så kan ni inte låta bli att känna att ni är närmare den mest dramatiska förändring som någonsin har upplevts.

Jag förstår fullt ut och ni har så rätt med ”tids” -aspekten. Så mycket skall komma … det vet jag. Men för oss här nere … när ni säger att något ska ske, upplever många inom de kommande sex månaderna som en allmän tidsram … och gång på gång passerar sex månader och allt känns ganska mycket detsamma.

Ändå, det är vår poäng Blossom … det är inte detsamma! Under var sjätte månad av ER tid som passerar genom rymden … har så mycket hänt.

Till exempel?

I huvudsak ENERGETISKT … OCH DETTA ÄR ÄNDRINGENS ESSENS.

Tänk på om du vill, mängden Energi som ligger inom en given sak. Låt oss säga som exempel, om en prydnad på en hylla … som har stått där i många år. Den är Energi … en del av allt och ändå, innesluten i sin egen individualitet av Energi. Energin kan nästan ha stannat upp … eftersom den står där! Energin kan ha blivit inaktuell och nästan stagnerande och ändå, precis när en ’Ljus Själ’ går förbi den … utan att veta det, förändrar den ’flödet’ i prydnaden eftersom allt interagerar med/inom allt. Föreställ dig då möjligheten att den prydnaden plockas upp, dammas av och placeras på en ny plats inom räckhåll för solljuset! En helt ny bana för den prydnaden, är nu satt i spel … OCH …det påverkar allt annat runt den … som i sin tur sedan påverkar allt runt den … och sedan påverkar allt runt den … eftersom krusningseffekten fortsätter i oändlighet.

En liten sak som kan ske i ett litet hus i en liten by kanske … och ändå … effekten av dess rörelse … påverkar ALLT.

Så då … FÖRESTÄLL DIG … eller börja PRÖVA … ALL OMVÄLVNING … ALL FÖRÄNDRING … när vi lämnar en era av er tid som har känts som att den har satts i betong under eoner … och nu flyter igenom in till KÄRLEKSLJUSET SJÄLV.

FÖRSTÄLL DIG … ALLA ENERGETISKA FÖRÄNDRINGAR SOM ÄGER RUM INOM VARJE ANDETAG

DU OCH DIN PLANET FLYTTAR IN I EN HÖGRE LJUSARE VIBRATION AV LJUS.

DETTA HAR ALDRIG GJORTS TIDIGARE.

DETTA ÄR ENORMT!

DETTA KAN INTE ”FÖRMINSKAS” TILL EN SNABB SVÄNG … ÖVER/RUNT.

Det kan helt enkelt inte genomföras på det sättet … för varje partikel som transformeras påverkar nästa och nästa och nästa.

VI VET VERKLIGEN … att allt skiftar enligt plan … till slut!

Varje åtgärd från någon påverkar HELHETEN … och VI BESTÄMMER INTE ÖVER FRIA VAL!

Därför … det är därför vi berömmer er för ALLT NI GÖR.

FRAMSTEGEN som går framåt i språng beror på var och en av er och era val att VARA LJUSET …

ATT VETA ATT NI ÄR LJUSET.

Vi har talat om och om igen och igen … ändå, det är av stor betydelse.

NÄR DU VET ATT DU ÄR LJUSET … DÅ SKRIVER DU HISTORIA.

FÖR ATT VETA ÄR NYCKELN.

DU BEHÖVER INTE PROVA … DU BARA ÄR.

EFFEKTEN SOM DETTA HAR ÄR HÄPNADSVÄCKANDE.

EFTERSOM LJUS ÄR KRAFT.

Vi ber dig inte att mäta vilken ”spänning” Ljuset har som du strålar ut. Detta är inte en tävling. Vi ber dig bara ATT VETA ATT DU ÄR LJUS.

Och inom det VETANDET… STRÅLAR KRAFTEN AV LJUSET SJÄLV UT OCH ARBETAR GENOM DIG.

När du fortsätter att hävda inom din kärna:

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR …

så tar det fram din SANNING. Det förstärker din SANNING.

Det förstoras till EN ENERGI … ALLT SOM VET ATT DEN ÄR LJUS.

Eftersom den ENDA LJUSKRAFTEN erkänns inom själsjaget … känner man sig inte längre ensam och värdelös. Man Känner sig inte längre som en individ att det inte är mycket man kan göra …

FÖR …

ANSLUTNING MED LJUSKRAFTENERGIN … DET LÅTER DIG … DET LÅTER DIG HELT ENKELT … KÄNNA MÄKTIGHETEN AV EN KRAFT AV VÄLMÅENDE SOM SVALLAR GENOM DITT VETANDE.

Det kan inte finnas något förnekande … och inom den Känslan … VET du att ”DET HÄNDER”!

PÅ INSIDAN …

OCH … NÄR DET EN GÅNG har förvandlats och satt sig fast i KUNSKAP inombords … så skall mycket snabbt de yttre upplevelserna exponeras … i förståelsen av att LÄTTHETEN i Var och En är REDO OCH FÖRBEREDD FÖR ATT VARA I POSITION FÖR ATT GENOMFÖRA ER SJÄLS ÅTAGANDE.

Kan ni förneka att det är så? Eftersom Var och En av er KÄNNER detta inom er … och det känns inombords eftersom det är SANNING.

ALLT ÄR SOM DET BORDE VARA.

Därför ber vi de av er som misstror … att ta bort alla tvivel och att bygga upp inifrån ert Hjärt/Själs/rum den styrka ni behöver för att ni ska kunna utmärka er i er personliga position när tiden kommer.

Ni är redo … Förbli redo … och ändå, väx ännu mer i LJUSETS, KÄRLEKENS tjänst var ni än är … vad ni än gör … vad ni än tänker.

Det är svårt att sätta ord på det som vi försöker uttrycka … och ändå, LITAR vi på att när du tar tre djupa andetag, ler och upprepar JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR … då FÅR DU DET … inga ord är nödvändiga. Inga ord kan uttrycka den KÄNSLAN. Inga ord kan förklara det VETANDET … FÖR DET HELT ENKELT ÄR.

LYS,LYS,LYS,LYS,LYS DITT LJUS …

NJUT AV ATT LYSA … DET FÅR DIG DIT DU GÅR SÅ MYCKET SNABBARE.

Tack, Hörni. Ett nöje att vara tillbaka … och nu behöver vi bara att mitt nya e-postlistsystem skall fungera så är vi ”back in business”. Jag vet att jag talar för många när jag säger … VI ÄLSKAR ER. I Tacksamhet, i Kärleksfull tjänst … ÄR JAG.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...