Galaktikerna från Plejaderna via Inger, 27 september, 2019

 

2019-09-27

Galaktikerna från Plejaderna

Vi är glada att få meddela att uppstigningen är stigande i frekvenser för människorna och för Moder Jord. Moder Jord är uppstigen till den femte dimensionen och människorna har höjt sig i sin frekvens till fjärde och femte dimensionen.

Många människor har vaknat och har upptäckt att det har förändrats. En ljusare tillvaro som har tillkommit mer och mer den senaste tiden trots att det även har framkommit mycket mörka avslöjanden. Det kan verka som om det har blivit hårdare i samhället och på Jorden men allt måste komma upp till ytan för att bli transformerat till ljus och kärlek.

Vi som arbetar på skeppen i atmosfären för människorna och Moder Jords uppstigning till högre frekvenser har börjat se en stor förändring på människornas ljus och medvetenhet. Allt fler har vaknat till vår stora glädje och allt fler svarar väldigt bra på de kärleksenergier som träffar Jorden just nu.

Höstdagjämningen innebär ett högre och starkare kärleksljus som successivt kommer att öka i intensitet. Många kan känna av dem men att försöka ha en tillit till att det kommer att bli bättre ju längre tid som kroppen acklimatiseras till energierna.

Ljusarbetarna som arbetar med galaktikerna i atmosfären hjälper till med att sprida detta kärleksljus till människorna och Moder Jord. Deras arbete är mycket uppskattat av galaktikerna som i sin tur ger ljus och högre medvetenhet till ljusarbetarna.

Denna kanal bidrar till att sprida dessa meddelanden till människorna som får en uppfattning om hur långt de har kommit i sin uppstigning till högre frekvens och medvetenhet.

Med kärlek från den Plejadiska federationen

 

Stort tack … I kärlek jag tjänar … JAG ÄR

 

Du gillar kanske också...