KaRa via Erena Velazquez, 21 oktober 2021

 

KaRa via Erena Velazquez

21 oktober 2021

Jag är KaRa, Emissarie från den Galaktiska Federationen, och mitt direkta ansvar är att arbeta med Ashtar i striden mot Kabalen och utomjordingarna, som försöker skada mänskligheten.

Jag är glad att vara tillbaka och dela denna uppdatering med alla på er planet. Ni befinner er i den slutliga fasen av er transformation på Moder Gaia. Varje dag vaknar fler och fler upp och börjar se att deras verklighet inte är vad den borde vara.

Den Djupa Staten har manipulerat och levererat absoluta lögner om allting som hänt omkring er. Som ni ser försöker Mörkret komma på nya sätt att ta er frihet från er, det handlar om saker som att ta egna beslut, hur ni ska leva era liv, vad ni ska tas in i er kropp. Låt dem inte lura er att de bryr sig om er välmåga, det gör de inte.

De gjorde för länge sedan en plan för att avfolka er planet, och implementerar den nu. Ni befinner er i krig nu, många av er har redan börjat er kamp för er frihet och rätten att leva. De Mörka Entiteterna gömmer alla de tillgängliga läkemedlen för vissa sjukdomar, eftersom deras mål inte är er välmåga, deras agenda är bara att vinna den här striden mot er. Olyckligtvis för dem, de förlorar varje dag mer terräng. Deras planer faller sönder, därför att ni inser att ni har makten, och ni är många fler.

Mitt team har som uppgift att skydda er och andra civilisationer från att bli involverade i en intergalaktisk konflikt. Ja, de försöker förstöra Jorden och också andra planeter. Det är ingen slump att Reptilierna, negativa Dracos, Orioner och andra arter är inblandade med den Djupa Staten, den Kazariska Maffian etc, då deras egen agenda är att erövra hela Kosmos.

Jag ser att deras planer är alldeles för långtgående. Vi, Galaktikerna, kan inte låta detta hända, det skulle vara katastrofalt för många civilisationer. Balansen och freden måste upprätthållas i Kosmos. Vänligen ,bli inte skrämda, jag ville bara informera er om deras agenda, vilken inte är ny för oss, då de varit på den vägen i eoner. Gratulationer för att ni är rebelliska och står upp för er transformation, och att ni går framåt för att bli Galaktiska Människor.

På senare tid har ni märkt bristerna i matvaru-utbudet, vilket är tillfälligt. Detta händer av olika orsaker, ett av dem är att flödet mellan olika affärssegment blivit stört av pandemin, containrarna köar i hamnarna, Alliansen kollar alla containrar efter mänsklig trafficking, och de korrupta själarna skapar matbrist.

Moder Gaia har tusentals oupptäckta ätbara växter, ni kan aldrig bli utan mat. Fortsätt vänligen höja era vibrationer så ni ligger över alla negativa energier och nonsens de försöker få in i era dagliga liv.

Se det på den ljusa sidan, många bra saker händer varje sekund, slöjan faller likt Berlinmuren. Ni kommer närmare och närmare till att bli en fri värld utan kontrollörer. Det Gudomliga är igång, inget kan stoppa det.

Jag väntar på dagen då mitt Galaktiska team kan landa på Jorden och hjälpa till att sätt upp Ljuscenters i hela er värld, och hjälpa till att heala er befolkning. Tacksamhet till den Universella Kanalen.

Ert Öde är i Era Händer.

KaRa

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...