Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 oktober 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 oktober 2021

 

Dessa är Nycklarna & den Verkliga Hemligheten till Allt

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så förälskade i er alla, och vi sprider den kärleken i era energifält hela tiden. Vi är kärlekens ambassadörer från vårt system till er alla som vill uppleva mer koppling till er galaktiska familj, och vi sprider den kärleken till alla människor, oavsett om de är intresserade av att ansluta till oss eller några andra E.T. varelser. Vi vet att kärlek alltid kommer att hjälpa oss att ansluta oss till er alla. Vi vet att kärlek är svaret. Det är nyckeln, och det är verkligen allt som är.

Allt är kärlek, antingen som har kommit upp hela vägen, eller med den dimmer omkopplaren sänkts så att ni knappt kan uppfatta det. Men det är alltid där; det är fortfarande inom de mörkaste platserna, de mest ondskefulla varelserna. Gudomens gnista, av villkorslös kärlek, bor fortfarande kvar inom sig och genom att sprida kärlek kan ni aktivera den hos andra, ni kan belysa den hos andra, och ni uppmuntrar säkert andra att hitta den inom sig själva genom att göra det. Var den ni verkligen är, och oroa er inte så mycket om dem som inte är det, och ni kommer att leva lyckligt för alltid.

Det är hemligheten; det är ingen stor hemlighet. Det är inte en väl bevarad hemlighet; Det är ingen hemlighet som kräver mycket mental träning för att ta reda på, men ni behöver påminnelse, eftersom världen kan bli väldigt komplex och till och med komplicerad om ni tillåter det, och ni kan tänka att kärlek är något som ni bara får från andra eller något som ni bara ger till ett fåtal utvalda som har förtjänat det, som har visat sig värda det. Men ge er själva möjligheten att vara det, att känna det utan anledning, att sprida det utan att tveka, och ni kommer att förstå att det är vad ni är där för att vara.

Nu hjälper det naturligtvis när ni har uppfyllt alla era behov på den fysiska nivån. Det är mycket lättare när ni är fria, när ni har mat i magen, ett tak över huvudet, elen är påslagen och så vidare. Och ni har alla dessa aspekter av livet att ta hand om, som när de tas om hand gör det lättare för er att älska. I strävan efter att ha alla dessa villkor uppfyllda, se bara till att er strävan är fylld med kärlek, vänlighet, medkänsla och en förståelse för att andra också försöker få sina behov tillgodosedda.

Och det är en annan nyckel till att leva lyckligt för alltid, för det är lätt att fastna i karriärjakten, särskilt när ni tror att det finns en begränsad mängd av allt. Men när ni förstår att det finns ett oändligt utbud av allt ni behöver eftersom ni är de som skapar er upplevelse av er verklighet, då kan ni slappna av mer, ni kan vara mer lugn och det blir lättare för er att stanna kvar i ert hjärta och att utstråla kärlek i alla riktningar.

Vi kommer att säga det igen: det är nyckeln och det är hemligheten, och nu när ni har det kan ni undra, hur gör ni det? Tänk på kärleken som en evig låga som brinner i mitten av ert hjärta, och vet att när ni placerar ert medvetande där, hittar ni det alltid. Även om det tar lite tid och lite fokus att göra det, så hittar ni det och ni sprider det genom att fokusera på det och andas in i det. Och ja, det är verkligen så enkelt.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...