KaRa via Kerstin Sisilla, 8 maj, 2020

KaRa 8 maj 2020:
Jag är KaRa. Vi går vidare där vi slutade senast.
Mycket dras upp nu, i era minnen. Gamla, gamla minnen, uppfattade inom er som negativa, positiva eller rentav neutrala. I och med att ALLT dras upp ur mörkret möter många av er nu oväntade känslor i ert inre. Minns att det är vad ni kände i upplevelsen för mycket länge sedan. Händelsen behöver endast komma till ytan för att du ska få fatt i känslan. När du så erkänner känslan och förstår vad den faktiskt vill dig i dag så kan du gå vidare i NUET. 
Om din känsla är rädsla eller oro, se då vad som gav dig den. Våga möta din rädsla, iaktta den och förstå sedan att det är hög tid att släppa den. Händelsen hör till det förgångna därför att NU kan ingenting som ej är Ljus och Kärlek längre existera i nuet. 
Är ditt minne av Ljuset kanske du känner sorg över en död vän eller längtan efter en nära ”släkting” – någon medlem i din själsfamilj. Gråt och längta om du behöver det, bejaka din känsla med försök sedan att söka dina vänner inom dig. Där kan du få kontakten med dem alla, de bröder och systrar som du ofta omedvetet har saknat under lång tid. Sök dem, prata med dem och förstå att ni kan mötas genom hjärtat närhelst ni är mogna för det.
Telepatisk kommunikation fungerar mina vänner och ni få alla mer och mer tillgång till den. Kämpa på – övning ger färdighet. Längtar du efter att i framtiden samarbeta för moder Gaias utveckling med en vän som själsligt är nära dig, om så vännen i dag finns fysiskt nära dig eller i den andliga sfären för tillfället, sök den kontakten, sök den inspirationen och den glädjen att samarbeta för Ljuset. Det må vara genom musik, teater, healing, massage, god välgörande föda eller mer världsomspännande engagemang som att bekämpa fattigdom och andra orättvisor som diskriminering och förtyck världen över. 
Det finns inga begränsningar i Den Nya Världen som öppnar sig nu. Förstå att allt som finns är Ljus och Kärlek, det gamla har varit, det är över, förlegat, borta – ”fenito”, förgånget (ler). Gråt, gråt och återigen gråt om det är vad du behöver för att ”städa” i ditt inre. Snart nog upptäcker du att det är glädjetårar – du förstår att DET ÄR ÖVER NU.
 
LJUSET HAR VUNNIT, Kärleken har vunnit. Därför är det vad ni alla möter nu efter sista ”städningen”. Det är dags att tro på lyckan och glädjen. Det är dags att leva här och nu, att skapa den framtid just du vill ha. Skapa din dröm, minns vem du är och stråla ditt Ljus så kan allt endast bli till allas bästa. Moder Gaias bästa och alla hennes fantastiska varelsers bästa.
 
Tro, hopp och kärlek till alla mina Älskade Vänner.
Med Kärlek från KaRa

Du gillar kanske också...