Moder Maria via Galaxygirl, 18 september 2023

 

Moder Maria via Galaxygirl

18 september 2023

 

Barn, detta är er Moder Maria. Jag omfamnar er nu med de sötaste, mest väldoftande skära rosor. Andas in, andas djupt av fridens arom. Ni är fredens budbärare i er värld då den närmar sig ännu mer kaos och tumult. Ni är vägvisarna, vägvisarna av kärlek, fred, av nya begynnelser. Er vibrationella kodning är mogen och redo för delning, vilket skänker mig enorm glädje och stolthet när jag inser hur långt ni kommit. Ni borde också vara stolta över er själva. Det finns ingen synd i stolthet, barn. Det finns ingen synd, bara brist på förståelse på Guds kärlek. Gud är kärlek. Det kan inte finnas något annat, och som fraktaler är ni gjorda av kärlek, ni är också kärlek. Men i tätheten är det lätt att förlora sikte på det faktum att ni är förkroppsligat ljus, det är verkligen vad ni är.

Jag ser att många av er redan gjort er healing, men ändå finns det mer expansion in i den healingen som måste göras. När ärr läks blir det en töjning då lemmen fortsätter att röra sig och det blir ytterligare expansion av healingen långt efter att skadan blivit ytligt healad. Det finns inre världar för sår som man måste konfrontera ivrigt och klarsynt. Sänd kärlek till såren och de kommer att transmuteras till ljus. Det orsakas mycket sår i er värld, så ni måste leta efter helade platser och expandera dem. Ni måste sända er ljusenergi till skrevorna, ärren, skärsåren, sänd ljus och kärlek dit och Gaia kommer definitivt att känna det. Det är viktigt att göra nätverksarbetet, och sår-arbetet. De är oupplösligt sammanflätade. Ni kommer så småningom att leva i en sfär där nätverkslinjerna surrar trevligt för er, men just nu måste ni surra trevligt inom ert eget vibratoriska fält för att hjälpa till att laga revorna i rymdväven omkring Gaia och hennes nätverk, och när ni gör det är ni den levande helade vävnaden som överbryggar gapet och inducerar healingen, precis som ett hudtransplantat.

Jag, Moder Maria, är som en mamma till er, men ändå är jag verkligen en av er. Jag ser er, jag älskar er. Jag är ni. Jag är Modern förkroppsligad, precis som ni, eller Fadern förkroppsligad, precis som ni. Det finns mycket lärande för er att packa upp för de andra. Ni kanske inte förstår de lektioner ni lärt ännu, men det är ok. Ni behöver inte förstå vartenda ord i berättelsen för att vara del av den. Ni är en del av denna berättelse, den vackra storslagna berättelsen. Och bitarna faller på plats, i linje. Alla goda ting är på väg. Skaparen har påbjudit detta och så kommer det att bli.

Jag, Moder Maria, ser er med mina ögon av kärlek, av frid, av förståelse. Världen som ni känner den håller på att förändras för alltid, och ni kommer inte att gå tillbaka till era gamla själv, och det är så det ska vara. Detta är orsaken till att ni är här, för att se förändringen, föra in förändringen, manifestera och förkroppsliga förändringen. Uppstigning av en hel värld medan ni är i kroppen har aldrig gjorts tidigare. Det finns många kroppar som inte kommer att vara tillräckligt starka, och det finns många som kommer att känna att deras ande brutits, men det kanske beror på missade möjligheter i deras eget lärande. Vi ser vad vi är redo att se. De som inte är redo kommer att få göra en del för att komma ikapp. På det sättet är det en välsignelse för dem av er som långt innan denna inkarnation bestämt er för att vakna upp tidigare. Ja, det har haft sina nackdelar också, då ni känner er i världen men inte av den. Men ni har haft era själens mörka nätter – veckor – månader, eller hur? Och ni är starkare nu, redo för de starkaste vindarna. Det är mycket som kommer att avslöjas, och vi vet att ni är trötta på att höra sådant, men ni kan se att detta verkligen händer nu, eller hur? Annan världslig inblandning i er värld kommer i ljuset. Och mycket mer kommer.

Jag rekommenderar att ni blir som pyramiderna. Denna har tyckt om att arbeta med de pyramidala energierna, nollpunkts-utrymmena är en sådan kraftfull punkt i skapelsen. Pyramiderna finns överallt i er sfär, strategiskt placerade, precis som ni, älsklingar, blivit strategiskt placerade. Ni är pyramider i form. Det är en välsignelse att kunna tämja deras energier för att heala er själva och er värld. Jag rekommenderar det. Mycket alkemi pågår inom era mänskliga kol-kroppar som håller på att bli mer och mer kristallina i varje ögonblick, varje dag. Fastheten i det pyramidala surret kommer att hjälpa er. Förstärk ert arbete med Gaia. Tämj nätverket, för ihop det med Källan. Det är bara ni som kan göra sådana saker då ni är Källan i form. Man måste vara i mänsklig gestalt för att förkroppsliga den mänskliga förändringen, den mänskliga uppstigningen är DNA-orienterad, matchad. Det måste vara på det sättet. Detta är varför ni var frivilliga, för att leva i en sådan farkost i en sådan tid. Frekvenserna är så höga nu, vi befinner oss bokstavligen på armlängds håll från er. Vi finns överallt omkring er, denna vackra sam-skapelse av kärlek, av healing.

Kom ihåg att er healing är er egen. Kom ihåg att er egen väg är er egen. Det ska inte vara något dömande av dem som befinner sig på sin egen väg. Hur skulle ni kunna förstå eller ha vetskap om deras själskontrakt eller överenskommelser? De kommer att vakna upp när de vaknar upp, eller inte, och kommer att fortsätta sin resa i annan form. På det sättet är det bäst att inte vara anknuten till någon annans väg. Kom ihåg att också vi är er familj. Vi finns överallt omkring er. Era galaktiska världar vakar nära. Många av er är uråldriga kungliga från andra system, nu här för att hjälpa till, så era kungariken tittar på er med ömhet och vördnad. De kommer aldrig att känna till er resa, era många vridningar och vändningar, så ni hoppas, gör ni inte, att de inte ska döma er? Och det skulle de inte, eftersom de är av högre dimensionella världar och sfärer där något dömande inte finns. Så döm inte er själva eller varandra. Var inte hårda mot er själva. Ni blir i varje ögonblick gjorda nya. I varje ögonblick lär ni er eller förändras eller växer. Sådan är uppstigning, en oupphörlig spiral upp mot Källans ljus, varifrån vi alla kom.

Jag, Moder Maria, sänder er min oändliga kärlek. Då vindarna tjuter och snurrar omkring er, var fasta som era pyramid-vänner. Orörliga, fyllda med styrka och rymd. Fasta och fyllande er med glädje. Glädje och ljus är receptet för förlåtelse och för att den nya världen ska formas. Den formas men den här måste först upplösas. Det är därför, likt pyramiderna som håller nyckellinjer och virvlar, som detta är vad ni kommer att göra och gör. Ni är nätverket för Gaia där hennes nätverk är svagt. Det är därför ni är placerade där ni är. Och det är bra.

Jag älskar er oändligt. Jag är er Moder Maria.

-galaxygirl

Översättning: Markku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *