Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 20 augusti, 2023

 

 

Här är de eviga sanningarna ∞

Tymus: The Collective of Ascended Masters

 

Här är de eviga sanningarna ∞Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

När du tar hänsyn till att det finns så mycket som du inte vet och som du inte kan veta vid denna tidpunkt i ditt liv, varför skulle du någonsin fästa dig vid att något är en absolut sanning? Med andra ord, du kanske tror att du vet något utan en skugga av tvivel, och du kanske lever hela delar av ditt liv baserat på den tron, men skulle det inte vara mycket lättare för er alla att inse att ni bara inte gör det ha all fakta framför dig.

Och det sista du vill göra är att börja göra antaganden som inte känns bra när du gör dem. Låt oss till exempel säga att du märker att någon tittar på dig, en främling kanske, och du börjar göra antaganden om varför de tittar på dig och vad de tänker, och alla dessa antaganden känns inte bra för dig. Så varför skulle du göra dem, och varför skulle du då berätta en historia för dig själv om den personen och hur dömande de är, när du inte ens vet att de tittade på dig, och du verkligen inte vet vad tänkte de? De kanske har tittat på något som låg bakom dig. De kan ha gått vilse i tankarna.

Och så, vi inbjuder dig att undersöka dina övertygelser, dina förväntningar och dina antaganden, och att endast eviga sanningar är sanna. Här är de eviga sanningarna: Vi är alla ett. Vi är alla Källa. Och Källan är Kärlek, därför är vi Kärlek. Allt består av Kärlek, och vi ska alla hem till Kärleken. Allt annat du underhåller är bara en tro. Nu är det som är bra med övertygelser att du kan byta in dem. Du kan börja aktivera en tro som du vill aktivera redan nu. Här är en: Jag är värdig att få allt jag har bett om under denna livstid. Här är en annan: Jag är en skaparväsen, och jag skapar min verklighet i varje ögonblick av varje dag. Här är en annan: Jag vet att jag har gåvor inom mig som jag ännu inte har upptäckt, och jag är exalterad över att ta reda på vad de är.

Om vi nu tar det sista uttalandet, kan du börja se hur sinnet skulle få tag på det och börja ställa frågor som: ’Vad är det för gåvor, när kommer de och hur kommer jag att ta emot dem?’ Men om du inse att du inte behöver veta vad du inte behöver veta, och du accepterar att inte veta, du kan leva lyckligare i alla sina dagar i nuet, för då berättar du inte en ny historia för dig själv om vad du måste göra för att få tillgång till dessa gåvor och förmågor. Det är väldigt upplysande att inte veta och gå på den här resan utan att behöva veta varje steg på vägen och hur du kommer att ta det och vem som kommer att finnas vid din sida.

Du visste några av de saker som kommer in i denna livstid, och sedan bestämde du dig för att gå igenom glömskans slöja. Och det var ett bra beslut, för man får uppleva överraskning; du får uppleva förundran; du får uppleva förväntan, och det är underbara upplevelser som du får ha medan du fortfarande är fjärdedimensionell. Vi är här för att berätta för dig att du har en sista runda i den fjärde dimensionen just nu, och du kan lika gärna njuta av åkturen lite mer, istället för att hela tiden fokusera på om något kommer att hända och när det kommer att hända om det händer . Lita på, släpp taget och ha tro, för du är alltid på rätt väg, för alla vägar leder hem till Kärleken. Och hur kunde du, en varelse av ren kärlek, någonsin missa målet?

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *