Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 20 september, 2023

 

Hjälp från de uppstigna mästarna kommer ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserat av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi njuter så mycket av möjligheten att prata med dig på det här sättet, eftersom vi känner oss så mycket kopplade till dig och för att vi vet att du ofta når ut och kontaktar oss. Vi har inga fysiska hjärtan, men ordspråket är lämpligt att våra hjärtan går ut till dig. Vi kommer till er från den tolfte dimensionen, som är en icke-fysisk dimension, och eftersom vi är icke-fysiska är vi ingenstans och vi är överallt på samma gång. Det betyder att du aldrig behöver känna att vi är långt borta från dig eller att vi möjligen inte skulle kunna höra dig på grund av något avstånd mellan dig och oss. Det finns inget sådant.

Du kan alltid räkna med att dina böner blir besvarade, och vi kan alltid räkna med att du kommer med fler böner. Vi är naturligtvis mycket tacksamma för möjligheten att tjäna, hjälpa, vara till hjälp på alla sätt vi kan. Ibland för att du ska få vår hjälp behöver du uppleva tålamodets dygd, men du är också där för att uppleva tro och tillit. Varför skulle du vilja uppleva dessa saker, kanske du undrar? Det är för att du vill komma till den där platsen för att veta, den där platsen för enhet med vilken önskan du än har. Tro, tillit och tålamod är språngbrädor för att ta dig dit du i slutändan vill gå och verkligen alltid är i din sannaste form. Därför, när du känner brist på tro, och när du känner dig otålig, betyder det att du bara behöver slappna av och andas djupare.

Ni måste påminna er själva om att era böner alltid besvaras och att allt redan är gjort som någonsin skulle kunna göras. Du är där för att uppleva livet men inte för att få allt att hända genom handling, och därför är Gudomligt Tålamod inom dig ett drag hos det Gudomliga Feminina. Det är viktigt för dig att känna igen när handlingar är lämpliga och när handlingar vidtas av brist på tro, för när du upplever brist på tro vet du att du rör dig i fel riktning från där du i slutändan vill gå. Du gör oss inte besviken, eller källan eller någon annan aspekt av dig genom att inte visa tro, men du är inte så anpassad som du skulle kunna vara med de sanningar som vi delar med dig här idag om allt som redan görs och alla dina böner som besvaras.

Varje gång du upplever tvivel, oro och ångest, var tacksam för att du fångade det, eftersom vissa människor tillbringar hela livet i dessa tillstånd. Och så i det ögonblick när ni fångar er själva på en av de där tankeströmmarna, fira bara det faktum att ni är på väg att kliva av det. Fira att du kommer ihåg att slappna av och andas djupare förr nästa gång. Nu kommer naturligtvis de åtgärder som kan vidtas och som har makt att vara så inspirerade att du inte ifrågasätter dem och ingenting kommer att komma i vägen för dig när du initierar dessa handlingstillstånd. Så du kan koppla av när det gäller att sakna båten också. Du kommer inte att missa båten genom att inte vidta åtgärder, eftersom dina handlingar kommer att vara så inspirerade att vilda hästar inte kommer att kunna hindra dig från att vidta de mest lämpliga och anpassade åtgärderna.

Vi vill att du ska känna efter om det vi säger till dig just nu resonerar, och när du får den där känslan av anpassning inom dig, då vet du att du kan lita på det du får. Detsamma gäller när det kommer till något som händer inom dig, som en intuitiv träff eller en inspirerad tanke. Resonansen du känner med den säger dig att du kan lita på den och gå vidare med den. Och vi vill påminna dig om att det som kommer till dig inifrån alltid kommer. Ibland är du mer uppmärksam på ditt inre än andra, och därför rekommenderar vi tid där du sitter tyst, oavsett om det är meditation eller inte, och bara låter det som kommer till dig flöda. Vi inbjuder er också att inse att även när något kommer till er inifrån, kan det fortfarande initieras härifrån i den tolfte dimensionen och från sådana som oss, de uppstigna mästarna.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *