Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 23 januari, 2024

 

Fler uppvaknanden i stort antal ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi vet att mänskligheten är på en uppstigningsväg, men inte alla inom ert kollektiv vet det och upplever det tillsammans med de av er som är vakna. Det är okej att de inte vet. Alla måste få sin fria vilja, sin förmåga att välja vilken version av verkligheten de fokuserar på och vilken framtid de skapar för sig själva. Därför behöver du inte beklaga det faktum att inte alla vet att mänskligheten är på väg uppåt. Det gör vi inte för att vi ser perfektionen av var alla är och vad alla väljer, och vi inbjuder dig att göra detsamma. Vi uppmanar dig att inte oroa dig för dina vänner och släktingar som inte är vakna ännu.

Och vi vill att ni ska veta att det finns väldigt andliga människor, väldigt godhjärtade, kärleksfulla, medkännande människor, som inte vet något om denna uppstigning, och ändå klarar de sig alldeles utmärkt med att leva sina liv på ett mer femtedimensionellt sätt. Och så ser du att det inte handlar om vad du vet eller vad du tror. Dessa är inte så viktiga som folk som är vakna kanske tror att de är. Det är härligt att du vet vem du verkligen är och att du stiger, men i slutändan är det som betyder mest hur du lever ditt liv, vilka tankar och känslor du upplever och vilka och perspektiv du tar på dina livsförhållanden.

Hur du ser på andra människor spelar också roll, och därför behöver du inte tänka på någon som sover som någon som är omedveten. De kan ibland vara mer medvetna om vad deras vibration är än du, även om de inte har något namn på det. Det finns mycket att vinna på att interagera med varje enskild person som du delar planeten Jorden med vid denna tidpunkt. Tro därför inte att du måste behöva interagera med andra uppvaknade människor för att ha en meningsfull konversation som utökar ditt medvetande och lyser upp en ny väg för dig. Det finns massor av mycket kloka människor där ute som inte är andligt vakna.

Ni har fördelen av att vara vaken, och det hjälper er att sluta fred med mycket av det som händer där på jorden för att ha den där vetskapen inom er om att vi alla är på väg uppåt. Men det betyder inte att alla andra som inte är vakna ännu är olyckliga. De lever de liv som är perfekta för dem att leva, och du kan välsigna var och en av dem, älska var och en av dem och ha medkänsla för var och en av dem. Alla är en aspekt av Source, och du kan behandla alla på det sättet för att visa att du vet att du faktiskt är en aspekt av Source själv.

Var glad att du valde att vakna under denna livstid, och vet att allt du gör kommer att hjälpa andra att vakna, och allt du vet kommer att hjälpa andra när de väl vaknar. Du är där för att visa vägen och hjälpa till där hjälp behövs, men du behöver inte tvinga din kunskap på någon annan för att hjälpa dem. Du kommer att se fler uppvaknanden inträffa i stort antal under detta år, och det är spännande, och vi inbjuder dig att bli upphetsad över det, för det är vi verkligen, och vi vet att alla kommer att vakna i den perfekta timingen för dem och i det perfekta sätt. Så ta inte det ansvaret för er själva. Fortsätt bara att leva era liv som uppvaknade själar.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *