Skaparna via Daniel Scranton, 24 januari, 2024

 

Finns det teknik som ska undvikas av de uppvakna? ∞

The 12D Creators, a Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Ni uttrycker er själva på nya och intressanta sätt hela tiden, och ni har er teknologi att tacka för det. De av er som är andligt vakna drar sig ibland för teknik eller ser det som något som tar över och kanske inte är det bästa valet för människor att engagera sig i. Det finns dock alltid ett positivt syfte och en bra användning som allt kan användas till. Därför, när du tänker på alla de olika sätt som du har att uttrycka dig, inkludera de tekniska sätten och fundera på hur du skulle vilja använda ditt medskapande för att uttrycka dig själv som individ.

Det är mycket enklare än någonsin att skapa en film eller en serie serier. Det är mycket lättare än det någonsin har varit förut att skapa musik. Du kan uttrycka dig genom att skriva och lägga upp dina texter var som helst. Du behöver inte vänta på att ett förläggare eller en tidning eller tidskrift ska anse att ditt skrivande är värt att ses av andra. Du har otaliga sätt att projicera vad det är som är inuti dig och det finns så många sätt att göra ditt självuttryck tillgängligt för världen, och vi uppmuntrar dig att göra det eftersom vi vet att du är där för att vara du. .

Att vara dig själv är så viktigt för att uppfylla ditt syfte där på jorden. Du åkte inte till planeten Jorden för att uppfylla någon annans syfte för dig. Du åkte till planeten Jorden för att uppleva den och lära känna dig själv bättre genom de upplevelser som du bara kan ha där. Men då var det meningen att du också skulle bli inspirerad och skapa utifrån de erfarenheterna. För att Källa ska känna sig själv fullt ut och fullständigt måste du existera. Och ju mer av dig själv du uttrycker, desto mer tillåter du Källan att känna sig själv fullt ut och fullständigt. Demonisera därför inte dina sociala medier eller någon annan form av teknik som du har där ute, för det finns alltid ett bra syfte med det som kan utnyttjas av och av er som är vakna.

Ni som är vakna har en röst och en röst som behöver höras. Ni lever i en tid nu där det inte bara är ett fåtal som har en röst inom den nya tiden och andliga gemenskapen. Alla ni kan tala ut och vara lärare och ledare för mänskligheten. Och som vi sa, du har så många verktyg att använda, och de finns där för dig, skapade av dig. Lyssna på den impulsen, på den instinkten som kommer inifrån dig som säger åt dig att lägga upp det inlägget eller skapa den videon och inte bry dig om vad någon annan tycker. Bry dig bara om vad din reaktion är på det du skapar. Om det ger resonans och talar till dig, kommer det att tala till andra, och de kommer att dra nytta av din användning av din underbara teknik. Mycket bra.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *