Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 20 januari 2024

 

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 20 januari 2024

 God morgon! En fråga som härrör från ditt senaste meddelande, om jag får? Om universum ska välja mellan två möjliga scenarier, att spela ut … hur påverkar det faserna? Låt oss börja med fas 2. Vilket, låt oss vara ärliga … har haft oss dinglande i en tråd under så lång tid? Tack.

En välkomnande våg av kärlek till dig, Blossom och till var och en. Konsekvent talar vi om saker som kommer att påverka Helheten. Ja, verkligen, i dina ”termer” verkar det länge sedan vi ursprungligen talade om fas 2. Ändå, i våra termer … inte.

Det kommer. Det ligger i korten så att säga.

Men du kan inte ge oss en tidsram, uppenbarligen?

Vi kan inte. För den exakta tidpunkten är inte upp till oss. Faktum är att inget av det som ska äga rum på din planet är ”upp till oss”. Låt oss göra det helt klart.

Vi kommer genom dig, Blossom, för att vägleda dem som vill bli guidade genom … det som många av er nu kallar ”galenskap”.

För att det är! Men av det du har sagt finns det mycket mer som ska komma?

Verkligen. Det som ägde rum under de senaste åren på er Jord var en ”testning av vattnet”. ”Experimentet” fungerade inte riktigt som planerat och ändå ”gjorde det susen” samtidigt.

Menar du att skrämma bejeeberna ur större delen av befolkningen?

Det tillsammans med många ”experimentella” frågor om hur skräckinjagering fungerar genom kontroll.

Det kommer mer.

Många känner att det hela kommer att slå igång igen i år och det finns verkligen ”rykten” om ett nytt ”dödshot” under sken av den 24:e bokstaven i alfabetet! Saken är den att vi nuförtiden hör så många ”möjligheter” om vad som kan leda oss in i Fas 2 och ändå, här är vi, fortfarande fria.

Njut av det medan du kan.

För att svara på din fråga…

DET SOM NU ”DRAR” OCH UNIVERSUM STYRS MOT, KOMMER ATT BLI DET HÖGSTA BESLUTET FÖR MÄNSKLIGHETENS BÄTTRING … VID DENNA TID.

Det är inte så att den ena är trevligare än den andra. För att klara av allt som måste upphöra att vara … måste det finnas den överkomliga turbulensen som vi har talat om.

Jag kände ett behov av att kolla på ordet ”överstigbar” … ”Att övervinna / hanterbar.” Jag gillar det. Men varför? Varför kan vi inte bara se nedgången för de med mindre ljus på våra TV-apparater? Äta popcorn och vifta flaggor? Varför måste vi gå igenom en sådan massiv störning? Som det verkar kommer det som du har förberett oss på att bli enormt.

BLOSSOM, FÖR ATT KOMMA UT PÅ ANDRA SIDEN … MÅSTE MAN FÖRST GÅ IGENOM DEN.

DET FINNS SÅ MYCKET ATT VINNA AV OMSTÄLLNINGEN SOM SKALL KOMMA.

HÅLL DET FRÄMST I DITT SINNE.

NÄR DET MINST SER UT SOM DET ÄR BRA, ÄR DET DEN BÄSTA TID DET FAKTISKT ÄR!

Så, förutspår du fortfarande att fas 2 kommer att bli ännu en karantän? Många har släppt den tanken och mycket riktigt så. Många säger att de inte skulle ställa upp på det igen.

FAKTUM ÄR, BLOSSOM… DET MÅSTE BLI EN.

DET MÅSTE BLI EN … FÖR PROTOKOLL OCH MASSORNAS SÄKERHET.

Låt oss berätta en historia…

Situationen som inträffade i början av ditt 2020 planerades av dem som har en önskan att avbefolka. Det måste spelas ut … för att det skulle hända allt som det gjorde. Konsekvenserna var svåra ur många perspektiv.

Men, och vi säger inte detta okänsligt … om detta inte hade utspelat sig … skulle det inte vara möjligt för fas 2 och nästa ”fängelse” att äga rum …

OCH DET MÅSTE SÄGAS.

Det kan tyckas att det har organiserats, återigen, av dem som inte har ditt bästa för ögonen. Ändå … kanske så inte är fallet? Eller kanske det är det? Ändå, bakom kulisserna finns det ett mycket mer olycksbådande åtagande som de som tror att de har kontroll har begått.

Vi måste vara försiktiga med våra ord här ur säkerhetssynpunkt.

Ändå, bakom kulisserna, och bakom dessa kulisserna … finns den gudomliga planen!

Åh puh! Jag är glad att du klargjorde att, som när ordet ”olycksbådande” kom fram … var jag tvungen att ifrågasätta vart resten av meningen var på väg.

Så kanske historien fortsätter i FLÖDEN AV ATT VETA att även om Fas 2 kan se ut som om den är under kontroll av dem som söker människosläktets undergång … så tjänar den ett mycket högre syfte som kommer att bli uppenbart när planen är på gång.

Så du säger att fas 2 är en bra sak och nödvändig?

Ja. För vägen, den kommer att ta en plötslig ”twist and turn” och när man gör det kommer ens ögon nästan att poppa ut ur huvudet i misstro.

Med detta menar du … Sanningar som sägs, som du har sagt tidigare?

Korrekt. Ändå, som vi också har sagt tidigare … det som ska berättas kommer att vara av ett mycket större bedrägeri än man antar att de känner till.

Håll ut här. Låt oss dubbelkolla det. För att förtydliga … Du menar att vi kommer att få höra om ett enormt bedrägeri som har pågått? Inte för att det vi kommer att få veta, kommer att vara av stort bedrägeri … om [är det?] vettigt?

Rätt igen, Blossom.

Jag känner att korten ligger på bordet. Det känns nära när jag skriver, men är det bara för att jag kan känna energin i dess verklighet?

Vi skulle säga att dessa möjligheter går hand i hand.

Tja, du känner mig … med respekt, tar det här med en nypa salt när det gäller tiden. När det gäller resten… som så ofta verkar allt så långsökt. Men det skulle även våra senaste tre år göra om vi hade fått veta det för fem år sedan. Vi kan bara ”vänta och se” … och i väntan fortsätta att vara de trofasta Ljussjälarna som vi är.

OCH DU ÄR.

Saken är när man ser tillbaka genom historien, förutsatt att ”en del av det” är sant … det har hänt kontinuerligt katastrofala händelser, som involverat bristen på respekt för mänskligt liv. På den tiden … fanns det inte själar som vi? Ljusankare? Som gjorde samma sak för att ta in Ljuset med avsikten att förändra planetens vibration?

Blossom, du och många miljoner andra har levt och mår bra under grymheter som har utspelat sig över tid … och ja, verkligen, ATT VARA LJUS … ännu …

DET ÄR SKILLNAD.

MYCKET ANNORLUNDA.

Under de gångna tiderna var det inte dags… Planeten var inte redo att göra vad den är på väg att göra nu.

Händelserna på din planet hade inte nått feberhöjd.

Ändå skulle 220 udda tusen kunna dödas av Hiroshima-bomben i en träff … anses inte det vara febernivå?

Otroligt nog… nej, det är det inte.

Den mörka tråden har vävt sig in i många fler hjärtan. Många har sugits in i ondskans nät. Många som inte hade någon lust att göra det, ännu, hittade sin väg till berömmelse och rikedom på detta sätt … och sedan blev det för sent för att fly. Frestelser av lyxig livsstil lockade många in i nätet och när de väl var instängda hade de ingen flyktväg.

DENNA RENSNING SOM KOMMER KOMMER FÖRÄNDRA ALLT.

DET ÄR FÖRSTA GÅNGEN NÅGONSIN SOM DIN PLANET HAR MÖJLIGHET ATT LYFTAS TILL HÄRLIGHET, ÄN EN GÅNG.

DETTA KAN BARA HÄNDA PÅ GRUND AV VAR OCH EN AV ER.

NI KOM HIT FÖR ATT GÖRA BARA DET…ÄNDRA HELA BEFOLKNINGENS VIBRATION.

Alla är inte redo för det.

DE KOMMER ATT VARA. DET FINNS INGET VAL.

FÖR DET SOM SKA UPPDAGAS KOMMER ATT VARA EN SÅDAN UPPSKAKNING… ETT SÅDANT WAKE-UP CALL … ATT EFTERTIDEN … DET TOTALA RESULTATET BLIR ATT VAR OCH EN KOMMER TILL LJUSET … OCH LJUSET SOM FÖLJS KOMMER ATT BLIR SÅ SKINANDE ATT ÄVEN DEN SOM HAR VARIT ”LAT” UPP TILL DENNA TID … KOMMER ATT ÄNDRA SIN ATTITYD HELT.

Förklara ”lat”?

De som har suttit antingen bakom eller på staketet. De som inte har vidtagit åtgärder för sig själva. Med detta menar vi … de som har varit långsamma med att ”hitta vägen hem”.

Men är det inte så att var och en har rätt att gå sin resa så långsamt eller så snabbt som de vill, för att få det de behöver?

Vi fördömer inte denna ”sömnighet”, Blossom … vi säger bara att för att ALLT ska förändras kommer det att finnas många MASSIVA väckarklockor, så att det skulle vara nästan omöjligt för själar att sova.

När de vaknar upp till Sanningarna … och detsamma gäller för de som redan är vakna … kommer det att bli en sådan ökning … en sådan insats av beslutsamhet och styrka för att marschera framåt och föra din värld tillbaka i balans.

VAD SOM KOMMER … KOMMER MED EN SÅDAN INSIKT AV VAD SOM HAR VARIT … ATT RÖRELSEN I SJÄLARNAS HJÄRTA PÅ ER PLANET KOMMER ATT VARA SÅ KRAFTIG  … SÅ ENIG … ATT DET FINNS INGET SOM SOM KOMMER ATT STOPPA NÅGON ATT STÅ I SANNINGEN.

Du talar om sammankomster av dina STAMMAR.

Så många hittar nu sin stam … på ett sätt som aldrig förr.

Ändå tillhör var och en av dessa stammar DEN ENDA STAMMEN.

LJUSETS STAM …

Kan du föreställa dig när fler miljoner av er KÄNNER SITT LJUS?

När fler miljoner av er känner sin sanning och uttalar mantrat?

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

Det är en underbar sak att föreställa sig. Verkligen? Kommer miljoner fler att säga detta mantra?

Ja. Blossom.

Verkligen? Det är fantastiskt. Verkligen? Eller menar du bara … ord med den effekten?

Vi menar ”de exakta orden”.

Som många av er vet … kraften som ligger i denna fras ”ändrar din vibration” omedelbart.

Därför, ju mer detta mantra sprids, desto snabbare lyfter planetens vibration.

Jag antar att det kommer att finnas många andra mantra som gör samma sak?

Ja, Blossom.

Vi säger inte att I AM-mantrat är en exklusiv klubb endast för medlemmar … och endast de som känner till det ska ha förmånen.

FÖR MÅNGA MANTRAS OCH UTTRYCK TJÄNAR SJÄLEN PÅ SÅ MÅNGA SÄTT.

Vi konstaterar helt enkelt att just detta ”JAG ÄR Mantra”  … har potentialen att nå fler själar, som du, Blossom, någonsin kunde ha föreställt dig.

Nåväl vad härligt! Jag kommer att lägga till den på min lista med ’Låt oss vänta och se’. Tack, som alltid killar! Under tiden går livet vidare … och ”We Warriors of Great Light” fortsätter att göra vår grej så gott vi kan … när vi förändrar världen.

Och var och en måste VETA detta som SANNING.

För det är inom denna VETSKAP OM SANNING … som processen accelererar.

VI HEDERAR VAR OCH EN.

VI ÄLSKAR VAR OCH EN.

I tacksamhet. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *