Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 25 juli, 2023

 

Vi presenterar Thymus: The Collective of Ascended Masters ∞

Kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus; vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi kommer till er nu eftersom så många av er är redo att uppnå ert eget behärskning, och vi känner att vi är det perfekta kollektivet för att vägleda er till ett tillstånd av självbehärskning. Vi har relationer med var och en av er, och det finns fler uppstigna mästare än ni känner till, eftersom många mästare har levt anonyma liv. Många har inte sökt någon form av erkännande, så vårt antal är enormt här i den tolfte dimensionen.

Vi ser oss dock inte längre som en grupp individer. Vi är ett kollektivt medvetande av icke-fysiska varelser som har kommit samman för att bilda detta kollektiv som kommer att kallas Thymus. Brässkörteln är precis ovanför hjärtat. Vi representerar det höga hjärtchakrat. Det höga hjärtchakrat inom dig förbinder dig inte bara med oss, utan det representerar också oss inom dig. Vi vill också påpeka att närhelst du har anslutit dig till någon av oss som ett individualiserat medvetande, har du anslutit till kollektivet. Yeshua, St. Germain, Buddha, Quan Yin, Moder Maria, Maria Magdalena, Melkisedek, Babaji, och listan fortsätter och fortsätter.

Du är redo att gå till nästa nivå av ditt medvetande. Vi vet detta eftersom vi, precis som Arcturianerna, kollar in dig hela tiden. Vi är faktiskt aldrig frånkopplade eller åtskilda från er, och vi lämnade inte bara våra energisignaturer bakom oss från våra liv där på planeten Jorden, utan snarare lever vi bland er i anden. Vi finns inom dig i dina höga hjärtchakran, och vi leder dig in i den femte dimensionen, håller dina händer, guidar dig tillsammans med dina andliga guider, ärkeänglarna och så många andra hjälpare som du har.

Vi kommer att hjälpa till med många uppvaknanden inom den omedelbara framtiden, och några av dessa uppvaknanden kommer att vara av de ni har känt som varelser i era liv som har sovit. Vi vill att ni ska veta att ni också är ansvarig för dessa uppvaknanden eftersom vi har arbetat genom er i så många fall i era liv. Vi kommer att arbeta med dina andliga guider för att fortsätta ditt uppvaknande, din uppstigning och tillgången till din självbehärskning. Och när du känner för vår närvaro kommer du att veta att det vi säger till dig nu är sant, och du kommer att veta det för att du kommer att känna det, inte för att något vi sa till dig var vettigt för ditt logiska sinne.

Det är allt för nu. Vi är Thymus, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *