Orakel Sara – Nu öppnas Portarna till Det Ljusa Djupet, 24 juli, 2023

Nu öppnas Portarna till Det Ljusa Djupet – inom Det Ljusaste Djupet inom Er samt inom Moder Gaias inre världar 🌟🌍🌟💛🙏💛🌟🌍🌟
Dessa står i ständig och stadig kontakt med varandra, och nu öppnas Portarna till dem. Först inuti Moder Gaia – där miljoner ljusportaler tänds – och sedan inom Er.
När ljusportalerna tänds i Moder Gaia skickas ljus ifrån dem upp till Er, och alla Era inre ljusportaler tänds av dess gnistrande ljusstrålar.
Så ur de ljusaste djupen väcks nu Era själar. Ni kan förnimma det som ett muller, eller som en vibration eller ett energipåslag under Era fötter, eller bara som att Ni kvicknar till på ett sätt även om Ni fortfarande känner Er dåsiga på andra sätt.
I den öppning som sker i Er genom detta vackra skådespel skapas någonting helt nytt. Tankar och känslor som Ni har tangerat vid öppnas nu och tar plats inom Er och ute i Er verklighet.
Allt det som Ni hoppats på och väntat på står nu där, redo att förlösas. Men det kanske inte bär den skepnad Ni tidigare har tänkt eller trott att det skulle ha.
Lita på att den skepnad det nu bär är den rätta. I den finns en oanad styrka som Ni inte hade funnit utan just den här skepnaden som den nu bär.
Ur den kommer Ni – och Era liv – att växa och bära frukt på sätt som Ni aldrig hade förväntat Er eller ens kunna ana.
Så ta emot, acceptera och möt med öppen famn den skepnad som Er nya ljusöppning i Era Ljusaste Djup nu bär.
Härnere i dessa djup finner Ni de allra ädlaste sanningar, gåvor och själsaspekter av Er själva som Ni tidigare aldrig har mött eller bara glömt bort att Ni har. Nu öppnas de – och det underbara ljus som de lever i – och detta börjar inuti Er själva med hjälp av ljusöppningarna inifrån Moder Gaias Ljusaste Djup.
Dess gåvor är meningen att Ni ska använda för att förändra Era liv. Modet att manifestera Era inre gåvor är den starkaste förändringskraften som Ni har som jordvarelser i Era jordiska inkarnationer. Tveka inte att använda den – och använd den väl.
Ni är krigarna som slåss för Ljusets väg på Jorden. Ni är krigarna som går in i de Heliga Templen för att samlas och strida genom att sprida Ert Ljus på Jorden. Det Ljus som är Er alla tilldelat och som Ni själva väljer att låta Er ledas av.
Ni är frigörarna av de bundna arven, de som är skickade till Er och bara väntar på att få frigöras. Deras krafter är enorma, och när de frigörs blir de en del av både Er själva och Er värld.
Ljuset hjälper Er att stå upp för rättvisa, jämlikhet, kärlek och balans. Det hjälper Er att hålla Er centrerade och kärleksfyllda med Ljus i Era själar, hjärtan, kroppar, sinnen, känslor och tankar.
Det hjälper Er att rena Er varje dag. Och det hjälper Er att vara sanna mot Er själva och att respektera Er egen kraft. Allt detta är grundbulten i Ert eget arbete.
Ingenting bär Er som när Ni är stolta över Er själva. Förstår Ni då hur viktigt det är att Ni ärar Er själva genom att göra val som gör Er stolta. Inte för att de är rätt för andra – även om de dränerar Er – utan för att de är rätt för Er själva och samtidigt ger andra möjligheten att lösa sina egna karman. På så sätt får Ni alla växa.
Så hjälp varandra genom att dela facklor av ljus runtom Er, och låt var och en ta ansvar för att deras egen ljusfackla ska brinna starkt och stadigt. För ju flera facklor som lyser, ju lättare ser Ni klart på allt både i och omkring Er.
Att se andras facklor lysa stadigt är en fantastisk hjälp för Er. Då vet Ni var styrkan finns, och att den bara genom sin närvaro hjälper Er att stå i Er egen styrka. Och Ni vet vart Ni kan vända Er om Ni behöver stöd och hjälp.
Så låt Det Ljusa Djupet nu öppnas i Er. Låt Er vägledas av det, andas igenom det. Låt Era hjärtan slå av det, och Era ögon se med det. Låt Era tankar renas av det, och låt Er ande växa genom det. Och låt det spridas.
Alla är Ni kallade av det och Ni är alla lika inför det.
Vi välkomnar Er nu alla i port-öppningen av Det Ljusa Djupet.
Den är här för att hjälpa Er att vandra Ljusets väg. Så låt oss nu gå den tillsammans.
Det Ljusa Djupets Världar genom Orakel Sara 🌟🌍🌟💛🙏💛🌟🌍

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *