Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 oktober, 2023

 

Vad volontärerna verkligen anmälde sig till ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.”

Vi har lagt märke till hur många av er där på jorden som vittnar om er själva och för andra i era liv utan att skynda er till dom, och vi vill att ni ska veta att detta är ett enormt tecken på andlig utveckling. Varje gång du motsätter dig bedömningens knä-ryck-reaktion, växer du och utvecklas. Och eftersom du inte väljer omdöme, väljer du medkänsla, eller åtminstone acceptans. Vi vill att du ska veta att det finns en stor kraft i att bara acceptera dig själv som du är, andra som de är, världen som den är. När du väl slutit fred med dig själv och andra kan du fatta bättre beslut.

Du kan använda din fria vilja för att röra dig mot ljuset, men du rör dig aldrig mot ljuset samtidigt som du fördömer mörkret. Det är det ena eller det andra. Du kan erkänna mörkret, och välja att vara ljuset inför det, och det är vad vi rekommenderar att du gör, men du behöver inte fördöma någon eller något för att må bättre med dig själv. När du inser detta är det befriande. Du är då fri att vara den du är utan självbedömning, och du är där för att bli mer av den du verkligen är. Det är en naturlig process, och du kan bara omintetgöra den processen egentligen. Accelerationen av det är i att släppa taget.

Om du vill växa och utvecklas andligt, släpp bara allt som inte känns rätt för dig, som känns tungt, som känns som att det inte är i linje med den sanningen om vem du verkligen är. Det blir så mycket lättare att acceptera allt om dig själv när du först är villig att göra det för andra. Och så det vi gillar med det vi ser pågå där på jorden just nu är att vi ser mindre av en tendens att peka fingrar, skylla på och komma med listiga konspirationsteorier, och vi ser mer av en vilja att bara sitta med det som är och till och med en villighet att erbjuda medkänsla till alla dina medmänniskor, djur och alla varelser i växtriket också.

Det här är enheten du ville uppleva, och enhetsmedvetandet är sanningen om vem du är, så du kan lika gärna gå mot det villigt, medvetet och till och med med viss entusiasm över att gå hem. Det verkliga du är hela du, och hela du inkluderar alla delar i detta universum. Och ni, som uppvaknade, som The Awakened Collective, kan visa andra vägen, och det är vad ni frivilligt ställde upp på.

Du sa aldrig: ’Jag ska gå ut och peka ut allt mörker, fördöma det och se till att alla illgärare blir avsatta för livet eller ännu värre.’ Det är ett väldigt 3D-spel du skulle spela, och ni visste att ni var tvungna att bli indragna i den tredje dimensionen innan ni gjorde valet att stiga upp ur den medvetandenivån, och det är precis vad det uppvaknade kollektivet och volontärerna gör just nu. Ni leder vägen till den nya jorden, och vi ser den, och andra som vi ser den, och vi är alla extremt stolta över er.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *