Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 juli, 2023

 

Att bryta sig loss från matrisen och manifestera ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är evigt tacksamma för vår existens, för vår förmåga att expandera och bli mer av Källenergi. Vi vet att det är vad vår existens handlar om, och därför blir det lättare för oss att uppleva det. På jorden, när du börjar tro på illusionen, eller det som vissa har kommit att hänvisa till som ”matrisen”, glömmer du att din existens handlar om att expandera till de nyaste skapelserna av Source. Och naturligtvis glömmer du också att du är den där Källan som både skapar och upplever samtidigt.

Du har idén om detta i dina uppdrag att manifestera vissa saker, relationer, erfarenheter, pengar, jobb och så vidare. Det finns så många saker som du skulle vilja visa att vi kan fortsätta att lista dem under resten av den här överföringen och ändå inte ens komma igenom en liten andel av dem. Du kan se den fysiska sfären som en representation av vad som händer på den icke-fysiska nivån. Du skapar inom illusionen, eller matrisen, om du föredrar det, och sedan låter du det du har skapat flöda till dig så att du kan uppleva det.

Och om du ser det hela som Källa, då blir det roligare. Nu, när vi listade alla de olika saker du kunde önska och sedan manifestera, det som gjorde den listan till något som kan vara oändligt är att du kan manifestera upplevelser, känslor, tillstånd av vara; du kan visa lycka. Du kan manifestera tillståndet av enhet. Du kan manifestera känslan av oändlig kärlek, och de som redan har upplevt allt i den fysiska sfären som de någonsin har önskat att uppleva, tenderar sedan att gå för de icke-fysiska typerna av upplevelser, säger känslan. De är mycket mer oändliga till sin natur än vad som är fysiskt, som kan gå sönder, gå förlorat, bli stulet eller helt enkelt inte längre tjäna dig av någon anledning.

Kanske är den där tjusiga gadgeten du ville ha så mycket för fem år sedan nu föråldrad, men de upplevelser du kan ha som är icke-fysiska uppgraderingar i sig, precis som dina telefoner och andra enheter behöver uppgraderingar och måste bytas ut då och då. Och så, känslan av lycka som du upplevde igår är inte samma känsla idag, och det är det som gör det så roligt att manifestera utanför matrisen. Det är därför människor som har ägnat lite tid åt att utveckla sin andlighet förstår att illusionen till en viss grad ska överskridas. Du kommer fortfarande i slutändan att vara där i en fysisk kropp, och du kommer att vilja ha vissa upplevelser framför vissa andra upplevelser, men du kommer inte att fästa dig vid dem. Du kommer inte att känna dig som ett misslyckande om du inte manifesterar ditt drömboende inom den tidsram som du har bestämt är mest lämplig.

Du kan inse att till och med att spela inom en illusionsmatris är roligt och är tänkt att stimulera tillväxt inom dig andligt, snarare än att vara den måttstock med vilken du avgör hur bra du är, på ett eller annat sätt. Tänk på vilka typer av känslor och upplevelser du vill manifestera, snarare än sakerna, och inse att du har tillgång till det som är icke-fysiskt just nu, medan något fysiskt kan ta tre till fem dagar att komma med posten. Och vet sedan att ingenting hindrar dig från att bryta dig loss från denna så kallade matris. Det enda som någonsin skulle kunna stoppa dig är du.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *