Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 28 juni, 2024

 

Change This & Change Your Journey, Your Timeline ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

“Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Ni ger er alltid ut på nya resor där på jorden, och det är en sanning att ni alla lever i era egna verkligheter. Du har inte bara dina egna resor, utan du upplever alla dina resor på olika sätt. Och därför kan det vara väldigt utmanande för dig att relatera till vad en annan person eller grupp människor upplever, och det är okej. Det är helt okej för dig att inte förstå varför någon valde den resa de är på.

Och du kan omöjligen helt förstå hur det är för dem att få upplevelsen av sin resa, men du kan sätta in avsikten att alla får vad de behöver av den resa de är på. Du kan hålla utrymme för alla att få vad de behöver i form av hjälp och vägledning som kommer att leda dem längs den vägen på ett så glädjande sätt som möjligt. Du kan också inse att det sätt som du har levt på din väg och hur du har upplevt din egen resa är något som du får förändra.

Du har inte alltid förmågan att vifta med ett trollspö och göra dina livsförhållanden annorlunda än vad de är, men du har förmågan att ändra ditt perspektiv på vad du lever, och ibland är det så enkelt som att göra så att kommer att göra allt annorlunda för dig på den resan. Du förstår, du behöver inte göra breda, genomgripande förändringar i ditt liv för att känna annorlunda om dem.

Ibland får du verkligen den där impulsen inifrån som säger “Sluta ditt jobb”, eller “Flytta till den här platsen” eller “Det är dags att gå vidare från det här förhållandet”, och andra gånger tror du att det kommer att göra det du mår bättre. Och så du provar dem, och du inser att du skapar liknande omständigheter i det som är nytt eftersom du inte har gjort några förändringar inom dig själv.

Därför är det enklaste sättet att starta en process för att göra en stor förändring i ditt liv att göra det genom att göra den lilla förändringen av ditt perspektiv på ditt liv. Kanske fokuserar du bara på din ekonomi, som är i oordning, samtidigt som du har många underbara vänskaper och en vacker romantisk relation, perfekt hälsa och bor på en trevlig plats. Du kan lägga ditt fokus på alla dessa saker och låta universum, dina guider, dina hjälpare, dina feer, hjälpa dig med din ekonomi.

Du kan påminna dig själv om att saker alltid löser sig i längden. Du kan påminna dig själv om att du har varit i den positionen tidigare, och att du inte blev hemlös och hungrig. Och så rekommenderar vi att du ser denna nästa fas av din resa i ditt liv som en där den viktigaste aspekten av det kommer att vara hur du går den vägen och hur du ser på omständigheterna, hur du ser på människorna och projekten som kommer till din medvetenhet.

Ni måste alla lätta upp och släppa er själva från kroken mer. Ni behöver alla lita på och ha tro och ta emot den hjälpen som kommer till er från ovan. Och ni har alla nytta av att prova något nytt, även om det bara är ett nytt perspektiv, även om det bara är att ta en annan väg till den plats där ni alltid går. Blanda ihop det lite och gör de små sakerna du kan göra för att föra dig själv till ett högre vibrationstillstånd. Inse att tidslinjehopp är något du gör hela tiden, och det är genom dessa tidslinjehopp som du får uppleva massor av förändringar.

Du behöver inte ändra en tidslinje eller fixa en tidslinje. Du behöver inte gå tillbaka i tiden och ändra något som har hänt, för du har så mycket frihet. Du har friheten att vibrera i linje med tidslinjen som du vill vara på. Det är och har alltid varit tillgängligt för dig, men det är ännu mer tillgängligt för dig nu eftersom du tror att du kan växla och du kan hoppa och du kan förändra allt med en enda tanke. Sätt denna undervisning på prov och se resultaten du får ut av den. Vi vet att du kommer att bli imponerad.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *