Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 juni, 2024

 

Vad kloten i dina foton gör ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är återigen i vördnad för mänskligheten, eftersom ni just har passerat en annan tröskel för kollektivt medvetande där, och ni har gjort det genom att öppna er upp för hjälpen som ni har fått från ovan. Det är inte genom hårt arbete du får. Det är inte genom att recitera rätt bön eller mantra som du får det du har bett om. Det är genom erkännandet som hjälpen finns där och sedan överlämnas till den. När du erkänner hur mycket hjälp du har runt omkring dig hela tiden, blir du de öppna kanalerna för högre frekvensenergier som du alltid var menad att vara i denna livstid.

Nu, ett av sätten som du kommer till denna punkt att vara villig att öppna upp för energierna är genom att skapa utmaningar som verkar vara oöverstigliga i dina liv. Många gånger gör du detta för att gå till den sista utvägen att be om hjälp, och sedan efter att ha bett om hjälp har du tillräckligt med hopp inom dig att du kommer att få hjälpen för att få den. Men det är den svåra vägen. Det enklare sättet att ta emot det som kommer till dig från ovan är att bli nyfiken på varelserna. Försök att etablera relationer med dina guider, ditt galaktiska team, de uppstigna mästarna, ärkeänglarna, älvorna och alla andra hjälpare som du har omkring dig.

Människor får ofta glimtar av klot och sfärer i bilderna de tar och i videorna de gör. Detta är underbart eftersom du med din teknik kan uppfatta något som normalt bara en klärvoajant skulle kunna uppfatta. Återigen, se dessa klot och sfärer som dina hjälpare, för det är de. De är varelser med högre frekvens, och det är därför du inte ser dem med dina fysiska ögon hela tiden. En del av er kanske ser dem i ena ögonvrån vid en tidpunkt när ni är i linje, när ni är i ett högre vibrationstillstånd.

Kulorna och sfärerna kommer för att observera och hjälpa till eftersom de också inser vilken vacker övergång ni alla gör där på jorden, och de vill också vara en del av den. De vill hjälpa till utan att störa, och de gör ett fantastiskt jobb med det, särskilt genom att dyka upp i dina fotografier och videor. De låter dig veta att de är där, och de dyker upp som dessa vackra varelser, vilket de är, och människor börjar få uppfattningen att de i själva verket är omgivna av högre frekvens, högre dimensionella varelser hela tiden.

Därför rekommenderar vi att du tar världens tyngd från dina axlar och bara öppnar upp för att ta emot den hjälpen som kommer från ovan, för den finns alltid där, och du är värd att få den. Om du kan veta det, istället för att bara hoppas på det, kommer det att göra hela skillnaden i världen i dina liv. Och lita på oss när vi säger att du är mer än värd att få all hjälp som kommer till dig från alla hjälpare från hela vårt vackra universum.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *