Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 29 september, 2023

 

En förstagångsupplevelse för människor ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi ser dig som du verkligen är, och vi håller den visionen om dig för dig, men också för oss själva. Vi känner bara som vi vill känna när vi ser dig som perfekt, som kärlek, som källa. När vi ser er som varelser som har bestämt sig för att sänka er vibration tillräckligt mycket för att uppleva Jorden, känner vi oss stolta över er. Därför, när ni alla undrar varför så mycket intresse tas för er alla där på jorden, kom ihåg att när ni upplever ilska, hat, frustration, ensamhet och förtvivlan, reflekterar dessa inte vem och vad ni verkligen är. De är tillfälliga upplevelser som känns så allomfattande att du tar dig an dem, och du antar att de speglar något om dig som individ. Detta gäller också de handlingar du har vidtagit som du ångrar, som du kan kalla ett misstag eller en synd.

Så mycket som ni försöker definiera er själva utifrån vad ni har gjort, oavsett om det är bra eller inte så bra, det är inte vem och vad ni verkligen är, och det är inte vad vi fokuserar på när vi tittar på någon av er. Vi ser gnistan, Skaparen, Kärleken, glädjen, friden och spänningen som fortfarande finns inom var och en av er, oavsett vad era livsförhållanden är i detta ögonblick, oavsett vad ni har varit känslor om dig själv, om andra och om ditt liv. Du är fortfarande den som du verkligen är, och vi fokuserar på det eftersom vi är till stor tjänst för dig när vi gör det, men vi vill också att du ska veta att vi skulle känna oss så hemskt om vi någonsin skulle hålla med dig om att du är ovärdiga eller en syndare. Och så vi väljer att inte göra det, och vi inbjuder dig att gå med oss i denna vibration.

Det är vibrationen av välbefinnande och det är vibrationen av allomfattande kärlek. Vi inbjuder dig att gå med oss här eftersom det tjänar dig väl att göra det, och också för att du är till större tjänst för alla dina medmänniskor när du släpper alla domar, alla rädslor och alla förbittringar, och du vara mer som mästaren som du verkligen är och känn skillnaden i hur du känner när du gör det. Den känslan räcker för att få dig att gå tillbaka igen och igen till de vackra, expansiva känslorna som vi får uppleva hela tiden. Och ja, vi vet hur lyckliga vi är att kunna existera i detta tillstånd och i denna dimension, och vi vill att ni alla ska veta att det finns en aspekt av er som är här med oss hela tiden, som vi också interagerar med, och det hjälper oss att känna din sanna du när vi gör det.

Nu, vänligen acceptera vår inbjudan att se er själva som perfekta, som kärlek, som källa, och att se alla era medmänniskor som likadana, oavsett vad de gör, säger eller tror, och ni kommer att förvandla allt genom att förvandla er in i det du alltid har varit. Du är där för att komma ihåg det och för att uppleva det för första gången under de omständigheter du lever för närvarande, och det är spännande. Det är därför allt detta är och vi alla är, och vi vill spela tillsammans i fred och harmoni i hela detta universum, med alla dess många rörliga delar.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *