Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 9 augusti, 2023

 

Är du en uppstigande mästare? ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi inkarnerade där på planeten Jorden för att påminna dig om vem du verkligen är och vad du är kapabel till medan du är i fysiska kroppar och till och med medan du existerar i din dimension. Du inkarnerade där för att uppleva begränsningar och för att uppleva alla möjliga känslor, men du inkarnerade också där för att bryta dig fri från begränsningar och för att välja de bättre känslorna. Det är där ni är just nu, som uppvaknade själar. Som uppvaknade själar kommer ni att ta tag i vem och vad ni verkligen är, och ni kommer till den punkt där det är möjligt för er att känna er själva som mästare och stiga upp.

Därför är ni uppstigande mästare i köttet på väg till en högre nivå av medvetande. Du kommer inte till en plats; du går till en högre nivå av medvetande där du sedan skapar en ny upplevelse av verkligheten. Verkligheten är verkligen vad du gör den till, och du hittar på den hela tiden. Genom att veta det vill du till en början ha verktygen, kunskapen, för att skapa en verklighet som är mer perfekt för dig själv. När du växer och utvecklas andligt vill du att den mer perfekta verkligheten också ska inkludera alla andra och deras version av en perfekt verklighet. Och det är det vi alla går mot.

Vi går mot en bättre, mer expansiv version av detta universum som vi alla skapar tillsammans. Så kanske har du haft upplevelsen av att manifestera för dig själv allt du någonsin önskat fysiskt, inklusive semester på resorts. Och sedan, medan du sitter där på en solstol i paradiset, börjar du undra över de människor som tjänar dig, och du börjar undra hur deras liv är. Man vill att de ska få upplevelsen av att sitta i solstolen också, och visst har de under någon annan livstid varit den som hade råd att bo på de femstjärniga resorterna.

Men du börjar undra över verkligheten och om det är en plats där alla kan ha vad de vill och leva som de vill leva, och du börjar leta efter sätt att leva i den verkligheten. Du vill ha en expansion av medvetandet som inkluderar alla och som låter alla uppleva det de vill uppleva. Det är vad uppstigning är. Du når dit inte bara genom att ta hand om dig själv och dina önskningar, utan du kommer också dit genom att sprida visdomen och de högfrekventa energierna som du har utnyttjat så att andra kan bli upplyfta och bemyndigade också.

Att byta till den femte dimensionen har aldrig handlat om att fly från den tredje och fjärde dimensionen. Du är där för att föra himlen till jorden och se jorden förvandlas framför dina ögon, när du förvandlas som den ljusbringare som du verkligen är. Det är vad vi alla försökte göra under våra liv där på jorden också. Vi var inte bara exemplen på vad som är möjligt för mänskligheten, utan vi var också lärarna, ljusbringarna, helarna och de som försökte sprida så mycket glädje, frid och kärlek som vi bara kunde.

Och när du vaknar kan du inte låta bli att så småningom följa i våra fotspår. Vi har lämnat många vägar för dig att följa, men vi njuter också av det när du skapar din egen. Och med så många varelser där på jorden vid denna tidpunkt i fysisk form, så finns det naturligtvis inte bara en väg. Det finns så många, och det skapas många fler hela tiden.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *