Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 augusti, 2023

 

Jordens framsteg sedd av Arcturianerna ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.”

Vi har förklarat för många av er som kommer till oss på det astrala planet att allt fungerar där ute på jorden, och vi vill säga det till er medan ni är i era kroppar också. Vi vill att ni ska förstå att medvetandets uppstigning sker oavsett vad och att det är en universell uppstigning och en uppstigning av hela multiversum. Därför har ingen något att oroa sig för. Vi inbjuder dig att fokusera på de aspekter av ditt liv och din värld som reflekterar för dig den sanningen att allt verkligen är okej och går enligt plan.

Vi inbjuder dig att tänka tillbaka på alla tillfällen i ditt liv då du kände att allt höll på att falla samman, när du i själva verket tog dig själv till en bättre plats. Det fortsätter att hända i alla era system där på jorden också. Och så, när människor får tillgång till sina rädslor för att kollapsa av det ena eller det andra, kom ihåg att det sker en förändring, och ibland när du växlar, kommer du i tankarna om att förutsäga hur detta kommer att bli, hur du kommer att utvecklas nya system. Du behöver inte räkna ut allt detta, men du måste lita på lätthetens och glädjens väg för att uppleva dessa förändringar i dina system så enkelt och med glädje du kan.

Det är naturligtvis mycket som pågår där på jorden som är oönskat och som känns fel och förtryckande för er som är uppmärksamma. Välsigna de medskapare som ger er alla en möjlighet att vara ljuset och att älska dem villkorslöst. Släpp oro, rädsla, dömande och motstånd, och du kommer att vara på uppstigningens väg som inkluderar mer lätthet och mer glädje. Och kom också ihåg att det som är viktigast här inte är vad som händer där ute, utan vad som händer inom dig.

Du har fullständig kontroll över vad som händer inom dig, om du tar det. Om du spenderar mer tid i meditation, i naturen, medvetet andas, gör yoga, gör andra saker som du tycker om, kommer du att känna dig mer medveten, mer grundad och mer kapabel att förbli hjärtcentrerad och i att veta att mänskligheten är går igenom något just nu, men det är en återfödande process.

Det är en förändringsprocess och en uppstigningsprocess, och det sker inte över en natt, och du skulle inte vilja att det skulle göra det eftersom du är där för att uppleva det och för att uppleva det gradvis och inkrementellt och på sätt där du kan se och känn din tillväxt genom hela medvetandets utveckling som denna förändring i medvetande verkligen handlar om. Att påminna er om allt detta ger oss stor glädje, för så mycket som det är en påminnelse för vissa av er, är det första gången som andra hör det eller läser det, och vi är glada att kunna lugna alla sinnen som vi kan under dessa tider där på jorden när så många människor säger till dig att himlen faller. Ni är där för att vara de fridfulla och vägvisarna, och vi finns alltid här för att hjälpa till.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *