Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, November 8th, 2023

 

 

Skift just nu och var ditt 5D-jag ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi välkomnar att njuta av den här upplevelsen med oss. När vi stämmer in på dig och din kollektiva energi vet vi att det fortfarande finns så mycket som du ännu inte har att växa och expandera till, och ändå kan vi också fira hur långt du har kommit. Vi vet att där du är just nu är perfekt, och det är därför vi inbjuder dig att fira nuet med oss. Vi förstår också att du ibland inte känner så mycket glädje över dina liv eller över livet på jorden i allmänhet för mänskligheten, och vi vill bara att du ska veta att det är helt okej för dig att välja vilken upplevelse du vill ha av Nuvarande stund.

Ingen dömer dig, och ingen ber dig att vara någonstans där du inte vill vara vibrationsmässigt, men vi kommer att föreslå dig att du frågar dig själv om du känner som du vill känna. Och om du inte känner som du vill känna, inbjuder vi dig att börja titta inuti av anledningarna. Om du ser där ute på världen som den är just nu, kan du hitta massor av anledningar till att inte vara i ett tillstånd av glädje, ett tillstånd av frid eller till och med ett tillstånd av acceptans, men du kan också välja att titta på världen genom Källans ögon. Källan inser att allt är som Källan skapade det för att vara, och därför ser Källan ingen anledning att motstå sin egen skapelse.

Om du såg världen på samma sätt, då kunde du välja medvetet vad du ville fokusera på och släppa resten. Att släppa det betyder inte att du inte bryr dig, men det betyder att du förstår var din sanna kraft ligger, och din sanna kraft ligger i din förmåga att erbjuda en vibration. Du kan erbjuda en vibration som är hjälpsam, som är upplyftande, som är positivt orienterad. Du kan erbjuda en vibration som är fylld av kärlek och helande, och du kan göra det i det ögonblick du blir medveten om att du har ett val. Och när du medvetet väljer vad du vill släppa ut i världen börjar du inse hur kraftfull du verkligen är.

Du har makten att förändra allt genom att ändra en sak. Du har kraften att lösa upp all rädsla som finns inom dig. Du har kraften att skifta just nu och bli ditt femtedimensionella jag. Du kan börja fungera som ditt högre jag just nu. Du kliver in i den kraften när du kliver in i ditt hjärtcenters rike, och du får uppleva hur kraftfull du är genom din förmåga att skapa och manifestera. Dessa förmågor finns alltid inom dig, men de är ofta underutnyttjade av dig. Och om du verkligen vill förstå hur kraftfull du är måste du vara villig att släppa taget om alla gånger du försökt göra något och inte gjorde det.

Det är okej att ha haft ett liv av försök och misstag, för allt detta har tagit dig till denna punkt där du nu inser tydligare inte bara vem och vad du verkligen är, utan hur du kan röra dig genom världen som en kraftfull skapare. . Släpp tankar om begränsning och omfamna sanningen om vem du är som Källenergi, och du kommer att finna så mycket ära, så mycket spänning, så mycket kreativitet och så mycket lycka i nuet, att du inte kommer att kunna att förstå varför du någonsin levt ett liv som var mer villkorat. Var den villkorslösa kärleken som du är, och du kommer att veta att den kraftfulla kraften som finns inom dig är redo att användas när som helst under vilken dag som helst.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *