Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, November 9th, 2023

 

Är du vaken till Sources största gåva? ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Du har ett underbart medvetande att utforska, och ditt medvetande är din största gåva från Källan att bli intresserad av och upphetsad över. Ett annat sätt att se på det är att du har sinnen som går bortom dina fem sinnen genom vilka du upplever den fysiska världen. Till exempel, du har din känsla för dina nervändar, och du kan röra något som liknar pälsen på en katt, och du kan ha den fysiska känslan på din hand, men sedan finns det ditt medvetande och din upplevelse av det på den nivån .

Det finns många sätt att använda din förmåga att få en upplevelse som vi skulle vilja utforska med dig, eftersom du vet att du har mer än fem sinnen, och du måste veta vid det här laget att du också har mer än sex sinnen. Du har ett djup för dig som går bortom den fysiska sfären när du är villig att utforska det som du verkligen är som en oändlig och evig varelse. Hur känns det att älska den där katten som du klappar? Hur känns det att umgås med det vackra trädet som du stirrar på? Vad känner du när du ser in i ett barns ögon?

Dessa är alla upplevelser som du anmälde dig till, som du ville ha genom din livsresa där på jorden. Nu är du redo att utforska hur mycket mer som är tillgängligt för dig eftersom du är vaken och medveten. Att vara medveten ger dig allt du behöver i varje ögonblick för att fortsätta den resa du är på medvetet. Det är viktigt för dig att veta att du inte alltid använder din medvetna medvetenhet för att vägleda dig, utan istället går du efter vad som är vanligt eller samhälleligt. Du går efter vad som är undermedvetet eller genetiskt, och du kringgår möjligheten som ligger framför dig att gå djupare in i det ögonblick du är i för att utforska vad som är tillgängligt för dig som en varelse av ljus och kärlek som expanderar ut i alla riktningar .

Vi vet att ni är intresserade av detta, och vi vet att vi är era guider vid denna tidpunkt, och därför ger vi er möjligheten att ställa er själva frågan: ’Hur kan jag gå djupare in i detta ögonblick för att få en mer ren erfarenhet av det?” Du kommer att väcka så många kopplingar och förmågor när du svarar på den frågan för dig själv. Och ni är också där för att visa hur långt ni kan gå inom en fysisk kropp på planeten Jorden i den fjärde dimensionen. Vi kan känna din beredskap att sträcka på din upplevelse av verkligheten just nu, och det är därför du får detta meddelande.

Ta inte något av detta på allvar, men se det som ett annat sätt att njuta av era liv som ni inte lärde er om i de flesta av era skolor där på jorden. Vi vet att vi talar till lärare, healers och mänsklighetens ledare, och vi vet hur mycket potential det finns inom var och en av er att gå vidare med ert utforskande av medvetande, av sig själv och av Källan.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *