Telosianerna Splittringen kommer att bli mer och mer närvarande runt dig via Marie Josée Andichou, 7 november 2023

 

Telosianerna

Splittringen kommer att bli mer och mer närvarande runt dig

7 november 2023 via Marie Josée Andichou

Vi är glada att se er igen, kära bröder och systrar på planeten Jorden. 

Som vi ofta säger till er är det ett nöje för oss att kunna hjälpa er, stödja er i dessa mycket oroande tider som ni alla upplever, var ni än kommer ifrån, i vilket land eller vilken kontinent ni än befinner er. 

Det är faktiskt inte bara i Mellanöstern, i Afrika, i Centraleuropa som allt är stört, starkt stört. Dessa störningar finns också inom er eftersom allt som händer runt omkring er på er planet starkt påverkar era känslor, era känslor, även om ni inte inser det. 

En viss oro uppstår inom er, mer eller mindre stark beroende på ert uppvaknande eller icke-uppvaknande. Ju mer du är uppväckt att förstå vad som händer på er planet och i er mänsklighet, desto snabbare släpper ni de tunga känslorna som kan påverka er. Ju mindre vakna ni är, desto mer vill ni fly från dessa omedvetna känslor genom att vända er till materialism, genom att vända er till teknologi som för många är en flykt för att inte möta det ni känner för att det tar er bort från det som händer på er planet. 

Det finns därför två delar av mänskligheten som samexisterar. Den vakna och den ouppvaknade. Detta kan skapa en viss dualitet mellan er eftersom de som är vakna känner sig hindrade från att tala om vad de känner, vad de förstår om Sant Liv, till dem som inte är vakna och inte skulle förstå denna väg. 

Vi hör ofta uppvaknade människor säga till andra uppvaknade människor: Jag kan inte prata om vad jag upplever, vad jag förstår, med en vän eftersom han eller hon skulle titta frågande på mig. Vi har hört dessa ord ofta. 

Vet, kära bröder och systrar på Jorden, att det kommer att finnas dessa skillnader mellan er under en lång tid framöver. Vi har talat om detta i tidigare inlägg. Den jordiska mänskligheten kommer att finna sig själv delad i två: De människor som kommer att leva i den nya jorden och de andra som kommer att fortsätta att leva i materialism, mindre mänsklig kraft. 

Varför talar vi med er om detta? Därför att, helt enkelt, det ögonblick närmar sig då splittringen kommer att bli mer och mer närvarande runt omkring er. Ni kommer att inse att antingen inom era familjer eller bland era kära vänner, kommer oförståelsen för vad ni upplever att vara svår för dem att leva med. Detta kommer ibland att leda till separationer, till och med inom vissa par, som inte kommer att kunna kommunicera fredligt om detta ämne. 

Men vi säger er: bli inte ledsna över en sådan utveckling av separationer, varken av par eller mellan vänner, eftersom alla har en livsväg att följa enligt valet av inkarnation för varje själ. 

Om du är vaken är det för att ditt gudomliga väsen i dig hade önskat att uppleva den andliga energiövergången på detta sätt, och om du inte är vaken just nu, eftersom allt kan förändras snabbt, är det för att du var tvungen att leva igenom upplevelsen igen, av livet i materialism, dualitet, jordisk makt. 

Varför stå ut med sådan dualitet i mänskligheten. Varför uppleva sådana svårigheter när det skulle vara möjligt att leva i harmoni bland er människor från alla länder på Jorden. Detta är så eftersom det är viktigt att respektera valet av inkarnation av era gudomliga Varelser inom er. Varje själ valde vad som var bäst för den att utvecklas efter en samvetsgrant vald väg innan den kom till Jorden. 

Oavsett om ni är vakna eller inte, är detta en vacker resa för era själar eftersom det kommer att leda er till att växa i en förståelse av livet som skiljer sig från varandra. Det är därför ni för närvarande ser krig på flera kontinenter. Människor förstår inte varandra, de är fast i falska idéer om sitt liv i dessa länder, de är fast i idéer om ägodelar, medan Jorden inte tillhör någon annan än Gud, den Högste Fadern. Så länge det finns tankar av detta slag i de mänskliga sinnena, kommer det att finnas en stark dualitet inom den jordiska mänskligheten. 

Men de energier som når er från Universum, avsedda att hjälpa er att utvecklas, kommer att låta er göra valet att antingen vakna upp, eller att fortsätta sova. Ju mer dessa energier kommer att omsluta er, kommer de att beröra er mer och mer under de kommande tiderna. Ert val kommer att behöva vara tydligt och exakt för att leda er mot den bästa vägen för Ljusets Liv för er. 

De aktuella händelser som äger rum i vissa länder är också där för att få er att förstå att det är viktigt att släppa taget om alla dessa gräl som bara är mänskliga gräl, önskningar om ägodelar och annat, avsedda att skapa problem i människornas sinne, mänskligheten. Detta kan inte bestå eftersom jorden behöver en lugn och fredlig mänsklighet. 

Platser som fortfarande kommer att vara i dualitet kommer inte att kunna stiga in i den Nya Jorden. De kommer att förbli fast, som vi sa ovan, i en matris från vilken det kommer att vara svårt för dem att fly. Så vad kommer att hända då? Det som kommer att hända är att dessa länder kommer att bli isolerade, starkt isolerade. De kommer inte längre att kunna ha någon kontakt med de delar av Jorden som befinner sig i stor fridfullhet. Europa kommer, trots människornas störande känslor, att vakna allt starkare till fred. 

Vi tar hand om detta, men ju förr ni släpper era störande känslor, desto snarare kommer ni att befinna er i ett tillstånd av välbefinnande och Fred. 

Ha tillit till Livet, kära bröder och systrar på Jorden. Lita på den gudomliga kärlekens styrka och kraft inom er. HAN kan göra ALLT. Den kan hjälpa dig att göra din varelse, din mänsklighet och din planet till en Edenisk plats där du kommer att vara glad över att leva från och med nu. 

Vi älskar er.

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *