Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 august, 2023

 

Dina relationer och vad de handlar om ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så villiga att hjälpa er alla där på jorden, eftersom vi vet att hjälparen och en som får hjälp är viktigt i detta universum. Vi får spela denna roll som hjälpare, och du får upplevelsen av att bli hjälpt, och det är därför vi upprättar den här relationen med er alla och till er alla, och ni kan titta på alla era relationer i livet på samma sätt. Varje person som interagerar med en annan person spelar en roll. Kanske spelar du rollen som någon som muntrar upp någon annan, eller kanske spelar du rollen som någon som upplever överflöd och är generös mot någon som är i nöd, eftersom de upplever brist.

Du får alltid välja hur du ser på de olika relationerna i ditt liv, men en sak är säker. Ni valde dessa människor att vara i era liv, och ni valde de relationer ni har till varandra. Anledningarna kommer att vara många, men alla av dem kan potentiellt leda till mer andlig tillväxt, mer framsteg av det mänskliga medvetandet, mer expansion till vem du verkligen är som Källenergivarelser. Och återigen, allt beror på hur du ser på dessa relationer, och då kan du välja hur du upplever dig själv i den relationen, istället för att spela den roll du tycker att du ska spela.

Lyssna på din vägledning som kommer till dig inifrån eftersom den alltid vet bäst, så hjälper vi dig också, för återigen, det är vår roll, och vi tycker om att spela den. Vi väljer att komma till dig från villkorslös kärlek, för det är det som känns bäst för oss. Vi älskar dig villkorslöst, och vi vet att oavsett om människor medvetet tar emot den kärleken eller inte, så har vår villkorslösa kärlek en inverkan på helheten av det mänskliga kollektiva medvetandet, och det är verkligen vad vi är här för att hjälpa just nu.

Detta är en tid av stor förändring, stor upplysning och en tid då det finns mer medvetenhet. Din medvetenhet kommer till dig genom dina upplevelser, men du får också välja vad du är medveten om i varje givet ögonblick. Välj kärlek; välj expansion; Välj att känna dig själv bättre som den du verkligen är framför att döma någon annan för rollen de gick med på att spela för dig, oavsett vad det är, oavsett hur dåliga de är. Låt er gå med det som är naturligt, vilket är energiflödet som tar er till högre och högre nivåer av medvetande, dessa medvetandenivåer är naturligtvis oundvikliga.

Men när du väljer dem, när du väljer att rida på vågen av den energin, då känner du dig mer kopplad till Källan, till villkorslös kärlek, till din sanna själs väsen, och det är vad du kom för, förutom att utforska dessa olika relationer och hur de alla kan upplevas av dig och alla andra. Vi älskar vår roll som hjälpare, och vi älskar det när vi ser en eller flera av er öppna upp för att ta emot vår hjälp.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *