Kärlekens Gudinna och Alltets Väktarinna genom Orakel Sara, 20 september, 2023

Kan vara en illustration av 1 person
Ett budskap från Kärlekens Gudinna och Alltets Väktarinna om den gyllene portöppning som sker i oss under Höstdagjämningen 230923 💫🌟🍂💜🙏💜🍂🌟💫
I det djupa ljuset av Gud finns Era andetag. I öppningen av det oupptäckta och oväntade. Allt är en saga, och så är även Era liv. Och ur djupet i ljuset av Era andetag öppnas Ni. De som Ni är – Juvelerna i Ljuset.
Vårda De Ni är. Älska de Ni är, och framförallt bejaka de Ni är. De Ni är kan ingen ta ifrån Er, och de Ni är kan ingen annan heller vara.
Till höstdagjämningen 230923 öppnas en ny port i Er till Ert gudomliga ljus. Vilka kan det vara som Ni är, ännu mer än de Ni redan visste att Ni var – ja det får portöppningen visa.
Denna inre gåva som öppnas i Er till höstdagjämningen ska Ni förankra i Era själar – i Er själva. Denna gåva är meningen att Ni ska ta på största allvar, vårda och ta del av. Kanske blir Ni förbryllade, kanske är det någonting oväntat. Vet då att i så fall var det någonting oväntat som Ni verkligen behövde som allra mest just nu.
Något som skakar om och berör, samtidigt som det innehåller så enormt mycket potential av glädje, lycka och meningsfullt kärleksrus och ljus i Era liv.
För där Ni befinner Er just nu, vill någonting nytt spränga fram och bryta igenom. Någonting som för Er ut på äventyr som Ni inte – innan porten öppnats – har kunnat förutse. Men vet att Ni har varit vägledda hit till denna port – och dess öppning – hela tiden.
Det har alltid varit meningen att det gamla skulle dö och avslutas nu, och det nya tas fram ur djupet av Era själar. Det som blir Era nya Jag för ett tag – Era nya identiteter.
Det är som att Ni kommer på någonting helt nytt som Ni kan och ska utvecklas i. Som om att allt det som Ni har gjort, har lett fram till detta ögonblick i denna stund just nu. Som om det alltid har varit meningen att denna vändning skulle ske.
Så öppna Er för undret. Samla Er i stilla kontemplation och inre bön. Ta tid för Er själva att öppna denna nya kapsel av glädjerus och ljus i Er på höstdagjämningen. Tacka för allt det gamla som nu har lämnat Er, och som Ni nu lämnar.
För nu gräver Ni ner det gamla, samtidigt som Ni öppnar det nya. Skörd och överflöd i samma heliga portöppning.
Det som Ni nu öppnar under höstdagjämningen, kommer att leda fram till så otroligt mycket bättre förändringar än Ni någonsin har kunnat ana. Det kommer att bygga en plattform åt Er, som skapar en lättare, bredare, mera fruktbar och gladare tillvaro för Era liv.
Bara våga gå vägen. Våga gå den även om den känns okänd och osäker.
Vet att det som nu öppnas för Er alltid var meningen att öppnas för Er. Och när så nu sker, betyder det också att Ni är redo – även om Ni kanske inte alls tror det.
Skapa det nya trots undanflykter, tvivel eller frågor som Ni har. Undanflykterna är bara ett försvar, tvivlen är Era rädslor, och frågorna kommer Ni tids nog att få svar på.
För den som inte vågar vinner inte heller någonting. Och det som fördjupar Er är alltid meningen på Er själsväg. Lita till dessa två karmiska sanningar. Och lita på att det som nu sker, alltid har varit meningen att ske.
Det är dags för Er att gå vidare. Ur den trygga hand som Ni likt fågelungar har kurat i, ska Ni nu våga växa för att flyga vidare och lämna boet.
Ingenting kan vara mer fullgörande än det.
Kärlekens Gudinna och Alltets Väktarinna genom Orakel Sara 💫🌟🍂💜🙏💜🍂🌟💫

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *