Kristas Inre Själ – Min Själ Tackar Din Själ, 15 maj 2022

Kristas Inre Själ – Min Själ Tackar Din Själ
15 maj 2022
Min eviga tacksamhet till er alla. Varje själ på den här planeten vet vad de gav sig in på. De visste att det skulle bli svåra tider, lyckliga tider och det okända. Din själ hade modet att ta sig an ett annat liv under denna tidsram, det som vi kallar The New Dawn (den Nya Gryningen). På vilket sätt är den här tiden annorlunda än andra tider? Därför att under den här livstiden har själen valet att vakna upp, eller förbli i status quo. Det är inte vanligt att man tar ett så stort beslut under en livstid. Du tar små beslut som, ska jag gifta mig med den här mannen/kvinnan, kan jag lita på någon, ska jag genomgå en operation eller är det där jobbet rätt för mig? Det verkar som stora beslut, men de bleknar i jämförelse med det val du kommer att göra i ditt liv nu.
För inom dig finns det något som ditt hjärta måste veta; jag är på väg hem, eller jag behöver fler erfarenheter. Att resa hem är det ultimata, det är din önskan. Du blir en upplyst själ. Att stanna på den här planeten utan att vakna upp, kommer inte att ge din själ möjlighet att ändra sig. Du kan inte säga: ”Men vänta lite, jag har ångrat mig, att resa hem är det ultimata.” Din själ fortsätter att arbeta och arbeta för att korrigera sin väg tills den kan nå slutmålet. Det är ett dåligt val att vilja stanna kvar. Det leder till mycket ångest som kan undvikas. Ta kontakt med dem som har vaknat upp. Öppna ögonen och se den värld du lever i.
På den här planeten finns det korrupta länder som dominerar andras liv. Tyranni är extremt. Lögnerna och sveken frodas på era TV-kanaler. Världen är inte din vän just nu. Din egen inre vägledning är din vän. Allt kommer att bli bra. Du kommer att hitta de saker du behöver. Lev ett sunt liv så slipper du sjukdomar. Det hela är så enkelt. Gör det du ska och låt inte utomstående förvirra dig. Du tror att du måste bunkra upp, eftersom det kommer att bli varubrist. Men om du tror att det kommer att bli brist, kommer du att leta efter den. Du kommer att hitta den i vissa affärer. Om du inte visste om det här, skulle du bli guidad till affärer som har dina förnödenheter. Men du lyssnar inte till din egen inre vägledning, när människor berättar vad som kommer att hända.
Jag bryr mig om att varje själ hittar sig själv. Vem är jag, och vad tycker jag om att göra? Jag vill att du bara lyssnar på dig själv. Jag vill att du är ute i naturen för att få kontakt med den du är. Jag vill att du lyssnar på din kropp när den försöker säga dig något. Om din kropp behöver vila, då ska du vila. Om din kropp säger att den är lycklig, ställ till med en fest! Till alla själar där ute som antog denna utmaning, tack. Vi måste gå igenom den här utvecklingen, och den skulle inte kunna ske om vi var ensamma. Jag tackar dig från djupet av mitt hjärta för att du väljer att göra detta nu.
Om du vill veta åt vilket håll du lutar, ge dig själv denna minitest:
Jag är lyckligast när ______________.
Ger du dig själv tid att göra _____________?
Mina passioner är viktiga för mig. Jag kan fortsätta att göra det jag är intresserad av.
Fick du godkänt eller underkänt?
Ni är alla här för att dela denna upplevelse. Var vänliga mot varandra, älska ofta och kritisera mindre. Vi är på väg att uppnå våra drömmar. Jag ber för er alla när ni går igenom era livsupplevlser för att hedra det ni tror på. Ert engagemang för den här processen sker samtidigt med er önskan om det ultimata. Min eviga kärlek till dig, min inre själ.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...