Vladimir Putin via Inger Noren, 21 maj, 2022

Vladimir Putin

Som du har sett så är Rysslands ledare sjuk i cancer men än så länge är han så pass stark att han kan slåss för sin övertygelse om att Ukraina måste befrias från dessa nazister som har styrt och förlett folket i tron att de har deras bästa för ögonen. Denna lögn håller på att avslöjas alltmer i världen och han varnar nu USA för denna rensning även där.

Han är stark min klon och jag är så glad att han har gått över på den ljusa sidan. De ljusa krafterna arbetar oavbrutet med att städa upp och tillfångata dessa nazister som vill förgöra mänskligheten och de har lyckats bra hittills, men de är som en svärm gräshoppor som kommer som nya för att ersätta de som är arresterade.

Det är viktigt att folk får veta vad som egentligen ligger bakom detta krig. Då kanske de får en annan bild av Rysslands ledare. De behöver allt stöd de kan få för sin befolkning. Det är ett starkt och stolt folk i Ryssland, precis som folket i Skandinavien.

Jag ställde en fråga till Vladimir Putin om han hade tänkt starta ett krig i Sverige eller i hela Skandinavien och han svarade: Vi kommer aldrig att förklara krig mot Sverige eller hela Skandinavien. Min uppgift var att rädda mänskligheten från att elimineras av nazisterna i Ukraina som hade sitt huvudkvarter där. I USA däremot finns det gott om dem.

Var inte orolig, det blir inga fler krig. Det har vi fått nog av. Vår uppgift är att hålla freden i hela världen och den ska vi värna om alla tillsammans.

Tack för att jag fick tala med dig.

Vladimir Putin

Du gillar kanske också...