Kryon via Inger Noren, 25 oktober, 2020

Kryon via Inger Noren

25 okt 2020

 

Det har gått en tid nu i den nya virusattacken och det verkar som om många länder i Europa har börjat stänga ned. Det är verkligen nödvändigt för att det tidigare livet är borta för att ersättas av nya sätt att leva sina liv. Än så länge är det ändå ganska lugnt med protester i världen men det kommer att ändras snart. Det kommer att komma avslöjande som verkligen tar andan ur många människor och rädslan, hatet mot de styrande blir en stor och farlig konflikt i många länder.

Detta blir en ögonöppnare för många människor och det blir väldigt stora förändringar i företag, institutioner. Det kommer att bli ett ställningstagande för människorna över var man står i olika frågor till exempel. Det kan bli två läger på arbetsplatser och det kan bli avgörande i vad som händer efter dessa avslöjanden. Därefter kommer den stora globala nedstängningen.

Det är av stor vikt att människor börjar ta sig själva på allvar och verkligen känna efter vad man vill med sitt liv. Det blir stora förändringar som kommer att påverka alla människor, både positivt och negativt. Denna förändring kommer främst att börja i USA, men hela världen påverkas i stor förvirring och rädsla inför framtiden. Du och andra ljusarbetare kommer att få mycket att göra för dessa människor. För att få dem att orka fortsätta med sina liv behövs ni med vägledning och rådgivning.

Med er vilja att hjälpa andra människor och tjäna i kärlek kommer dessa att få stor hjälp av er. Det är så mycket ljus och som skickas till Jorden för att styrka er och ni kan alltid be om mer hjälp och stöd av alla dessa ljusskepp som ligger i atmosfären. Ni är aldrig ensamma och de längtar efter att få hjälpa er, och så är det.

Kryon

 

Stort tack …. I kärleksfull tjänst …. JAG ÄR

 

 

Du gillar kanske också...