Josef, forskare och läkare via Inger Noren, 25 oktober 2020

 

Josef, forskare och läkare via Inger Noren

25 okt 2020

 

Det var ett tag sedan vi talades vid angående vacciner och mediciner och det har faktiskt hänt en del positiva effekter av det.

Inom många länder har man faktiskt börjat förstå att dessa vacciner som har tagits fram för covid-19 framförallt är något man ska ta på allvar. De finns de som har dött av vaccinet men det vill man inte publicera för allmänheten. Däremot har inte fler människor behövt ta dessa vaccin vilket vi är oerhört glada för. Det nya utbrottet av viruset har även det orsakat en del dödsfall, men inte enbart av detta virus. Andra sjukdomar har även påverkat dödsfallen.

Det vi ser nu är att man på många håll har tagit bort mycket av det skadliga i både vacciner och mediciner. Det är bra, men mycket kan göras bättre. Speciellt när det gäller medicinering av äldre. Där är det fortfarande en eftersläpning. Vi är verkligen glada över en liten ökning av visselblåsare inom läkarkåren som slår larm om de värsta substanserna som ingår i vissa mediciner. Dessa läkare ska ha en eloge. Tyvärr har detta förfarande av att tillsätta farliga substanser fått pågå väldigt lång tid och på grund av det går det långsamt att rätta till problemen. Det är bra att folk får veta hur det ligger till, trots allt.

Det är tyvärr inte bara inom den medicinska delen som det förekommer mycket som folk inte vet om. Nu har det i alla fall slagits larm om hur mycket gifter som maten innehåller som människor äter. Det har föreslagits att människor bör fasa ut kött av alla slag, försöka äta mer grönsaker och frukt. Det är bra.

Snart kommer det en förändring för er människor i form av att era kroppar blir mer kristallina. Era kolbaserade kroppar som tillhörde den tredimensionella världen ersätts till en kropp som inte är så tät i sin natur, utan en lättare kropp som inte kräver så tung föda som kött bland annat. Då blir det lättare att övergå till en grönare variant. Då bir också sjukdomar ett minne blott. Om ni blir sjuka kan ni bota er själva. Det är verkligen en fantastisk värld som väntar er inom en snar framtid och den blir bara bättre och bättre.

Med ljus och kärlek

Josef med andra forskare och läkare

 

 

Stort tack …. I kärleksfull tjänst …. JAG ÄR

Du gillar kanske också...